Distribuïdor Alcatel Enterprise Expert Business Partner també el 2016

Distribuïdor Alcatel Enterprise Expert Business Partner

Aquest 2016 a Telecon Sistemas hem tornat a renovar la certificació oficial com a distribuïdor Alcatel Enterprise Expert Business Partner.

Aquesta certificació oficial de Alcatel-Lucent certifica el màxim nivell de preparació tècnica i a nivell d'anàlisi de les solucions i equips de l'empresa Alcatel-Lucent.

Aquest any 2016 la certificació, s'ha renovat amb un apartat específic per a empreses, en el qual també estem certificats. 

És important comentar que aquesta certificació permet a Telecon Sistemas ser el distribuïdor oficial Alcatel per a empreses a Barcelona, i ofereix la màxima garantia dels serveis i treballs realitzats sobre els equips Alcatel-Lucent.

La certificació de 2016 ha permès realitzar formació extra dels nous productes WIFI i VoIP de Alcatel, a més de passar de nou els exigents exàmens sobre les centraletes Alcatel OmniPCX en les seves versions Office i Enterprise.

En definitiva el programa de certificacions Alcatel-Lucent Enterprise Expert Business Partner, permet al nostre equip de Telecon Sistemas acreditar els coneixements necessaris per:

  • Disseny, configuració i manteniment de solucions Alcatel-Lucent.
  • Gestió de projectes amb solucions Alcatel.
  • Màxima experiència en equips Alcatel de telefonia, IP i xarxes.

En definitiva, per 2016 si necessita qualitat en la gestió i configuració de les seves comunicacions Alcatel, Telecon Sistemas continua sent el millor distribuïdor oficial per a empreses Alcatel Lucent a Barcelona.

Per a més informació, contacti amb nosaltres.

Distribuïdor oficial Alcatel-Lucent Enterprise Expert Business Partner a 2016