Còpia de seguretat 4G Router Internet Failover

En Daratel tenim disponible el nostre servei Backup 4G Router Internet, perquè davant avaria del cablejat o fibra mai es quedi sense connexió a Internet.

Imatge Backup 4G Router Internet

Totes les empreses (grans i petites) necessitarien tenir un servei de backup 4G de la seva connexió d'Internet, en un món empresarial cada vegada més connectat a la xarxa aquest servei és vital per evitar problemes en la majoria d'empreses.

El que abans era un servei destinat a les grans multinacionals (per l'elevat cost que suposava), avui dia totes les empreses independentment de la mida poden accedir al servei de Backup 4G Router Internet, per tenir disponible una connexió d'emergència en el cas necessari i així no perdre connectivitat.

Cal tenir present que en l'actualitat, una avaria en la connexió a Internet ens pot afectar totes les comunicacions de la nostra empresa:

  • Correu Electrònic
  • Telefonia IP i comunicacions
  • Software Cloud que utilitzem
  • Pàgines web
  • Altres...

Com és el servei de Backup 4G davant un failover

El servei de Backup 4G ofereix la possibilitat de connectar 4G al nostre actual router, el nostre router conservarà la mateixa IP fixa davant avaria del cablejat de fibra.

Amb el sistema Backup 4G Connection mai es queda sense connexió a internet.

Per a més informació del servei Backup 4G Internet, accedeixi al següent formulari i l'ajudarem amb la solució que millor s'adapti a les seves necessitats.

Formulari backup 4g