Centraletes telefòniques de segona mà a Barcelona

Telecon Sistemes li oferim centraletes telefòniques de segona mà i suport tècnic amb una mínima inversió. Disposem de moderns equips recondicionats de marques amb excel·lent reputació en el mercat.

Els nostres tècnics faran una valoració de les seves necessitats i instal·lacions per a assessorar de la manera més eficient: li indicarem que funcions li convenen i prepararem el pressupost d'una centraleta de segona mà amb la instal·lació de l'equip inclosa perquè no s'hagi de preocupar de res extra, i tot això amb un preu molt econòmic.

A més, si ho desitja també pot incloure un contracte de servei per al manteniment de la seva centraleta, per tenir una tarifa plana en la gestió de les comunicacions de la seva empresa. Més informació sobre la nostra oferta de manteniment aquí.

Les centraletes de segona mà que li ofereix Telecon Sistemes són equips adaptats a les seves necessitats i flexibles amb els quals podrà créixer (ampliació d'extensions, pas a telefonia IP, noves funcions, etc.) Quan la seva empresa així ho requereixi aprofitant la instal·lació prèviament realitzada.

Els equips que Telecon Sistemes li facilita poden ser directament amb funcionalitat IP o no segons ho requereixin les seves necessitats o infraestructura.

Contacti amb Telecon Sistemes per conèixer els equips i serveis que podem oferir, mitjançant el nostre formulari de contacte,  formulari de més informació o mitjançant el nostre telèfon d'atenció directa.

Telèfon d'atenció directa de Telecon Sistemes: 932289110

Telecon Sistemes oferim la venda de centraletes de segona mà a Barcelona, però també oferim centraletes a la resta de Catalunya, a Tarragona, Girona, Lleida i les seves respectives localitats: Hospitalet, Cornella, Badalona, Santa Coloma, Vilanova, Vilafranca del Penedès, Igualada, Sitges, Gavà, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi, el Prat de Llobregat, Sabadell, Terrassa, Manresa, Martorell, Rubí, Mollet, Vic, Reus, Salou, Cambrils, Tortosa, Valls, el Vendrell, Mataró, Palamós, Blanes , Lloret, Roses, Calella, Pineda, Figueres, Olot, Salt, etc.

D'altra banda, si prefereix disposar d'una centraleta telefònica en règim de lloguer o rènting, o simplement no vol comprar un equip perquè la seva ubicació i empresa compta amb instal·lacions temporals, Telecon Sistemes pot oferir-li una solució de lloguer que s'adapti a allò que el seu empresa necessita, més informació del lloguer de centraletes aquí.