Comunicacions Unificades Microsoft Lync Server

Microsoft Lync Server (anteriorment conegut com Microsoft Office Communications Server) és un servidor de comunicacions empresarials en temps real, proporcionant una infraestructura de missatgeria instantània, presència, transferència d'arxius, trucades multiconferència de veu i vídeo, i connectivitat RTC a través d'un Trunk SIP.

Característiques de Microsoft Lync Server
Un ús bàsic de Microsoft Lync Server és la missatgeria instantània i la presència dins d'una sola empresa.

Lync Server també és compatible amb usuaris remots, tant usuaris corporatius a Internet (per exemple, mòbils o treballadors a domicili), així com amb usuaris d'empreses associades.

Microsoft Lync Server utilitza Session Initiation Protocol (SIP) per a la senyalització juntament amb les extensions simples per SIP per missatgeria instantània i presència.

La missatgeria instantània és només una part de Lync, altres components importants són la telefonia VoIP i la videoconferència a través del client d'escriptori.

Lync Server també té la capacitat de registrar i arxivar tot el trànsit de missatges instantanis que passa a través del servidor i crear registres detallats de trucades per a conferències i veu.

Lync Server també permet a les empreses interactuar amb quatre serveis externs de missatgeria instantània: AOL Instant Messenger, NET Messenger, Yahoo! Messenger i Google Talk.

Totes aquestes funcions estan disponibles dins de l'empresa, entre les delegacions i amb usuaris externs a través d'Internet, telèfons estàndard PSTN i telèfons IP (SIP).

Microsoft Lync Server Logo

Software de client i dispositius suportats per Lync Server

  • Programari de client i dispositius suportats per Lync Server
  • Microsoft Lync és l'aplicació client separada del servidor Microsoft Lync Server. Aquest client s'utilitza per a les trucades de missatgeria instantània, presència, veu i vídeo, compartir escriptori, transferència d'arxius i conferències.
  • Microsoft Lync Communicator Mobile és una versió mòbil del client Microsoft Lync i està dissenyat per oferir una funcionalitat similar per a totes les plataformes mòbils més importants, incloent iPhone.
  • Microsoft RoundTable és un dispositiu de conferències d'àudio i vídeo que ofereix una vista de 360 graus de la sala de conferències i un seguiment dels diferents oradors. Aquest dispositiu maquinari correspon al fabricant Polycom, i el producte és el Polycom CX5000.
  • Polycom també ofereix telèfons IP amb forma de telèfon tradicional que operen amb una edició integrada d'Office Communicator 2007.
  • D'altra banda tenim els telèfons IP d'escriptori optimitzats per Lynx (Powered by Lync Phone Edition), aquests telèfons utilitzen plenament les funcionalitats de centraleta telefònica PBX, accés al calendari i els contactes, conferències i funcionalitats extra quan està connectat al PC.

Consulteu amb els experts de Telecon Sistemes les possibilitats d'integració de Microsoft Lync Server a la seva empresa.

Formulari pressupost Comunicacions Unificades Microsoft Lync