Instal·lació de Cablejat Estructurat a Barcelona

En Telecon Sistemes nostre expert equip tècnic, realitzem la instal·lació de Cablejat Estructurat, xarxes corporatives d'empreses, xarxes sense fils, etc...

El nostre servei d'instal·lació de sistemes de cablejat estructurat, és la solució idònia per a implantar o millorar la infraestructura de la seva xarxa de comunicacions. En el nostre servei estan contemplats els sistemes de cablejat, electrònica, serveis i solucions de xarxa.

En el servei d'instal·lació de Cablejat Estructurat treballem amb els diferents tipus de cable que hi ha depenent del tipus d'instal·lació, encara que prioritzant la instal·lació de cablejats estructurats de categoria 6 amb velocitats de fins a 1000Mbits.

  • Cable de coure i connectors Categoria 6.
  • Cablejat de fibra òptica.

 

sistema de cablejat estructurat a barcelona Instalació de Cablejat Estructurat a Barcelona

Com a resultat de la instal·lació d'un sistema de cablejat estructurat, s'obté una infraestructura de cable destinada a transportar les senyals, al llarg i ample de l'edifici.

El sistema de cablejat estructurat és físicament una xarxa de cable única i completa, i un dels beneficis que ofereix el cablejat estructurat és l'administració senzilla de les mudances i canvis d'ubicació de persones i equips.

A més el sistema de cablejat estructurat per a edificis suporta la connexió de múltiples i diversos productes de comunicacions sense haver de modificar el cablejat.

Quan es vol tenir la millor solució per a la integració de xarxes en una empresa, s'han de fer les coses bé des del principi i un sistema de cablejat estructurat garanteix la facilitat que la tecnologia futura sempre s'adapta al cablejat existent en ser aquest part dels edificis .

INSTAL·LACIÓ CABLEJAT ESTRUCTURAT

Abans de la instal·lació del cablejat l'equip de Telecon Sistemes realitza una anàlisi del projecte, i arran d'aquesta anàlisi s'obté un diagrama de la topologia del cablejat a partir de les especificacions del projecte i les limitacions tècniques de l'edifici.

Segons l'anàlisi del projecte, es procedeix a la instal·lació del recorregut de les trajectòries de xarxa (exteriors i interiors) a les oficines de l'empresa, amb els elements del cablejat estruturado com canonades, canaletes, caixes de connexió, jacks, cables, etiquetes, etc...

Es comprova funcionalitat i fixació per garantir el funcionament del cablejat estructucturado i es realitzen proves amb "pentascanner" als nodes del cablejat, per garantir la instal·lació del cablejat estructurat amb els amples de banda contractats.

El resultat del procés és la instal·lació d'un sistema de cablejat estructurat i un informe tècnic amb els plànols i taules de connexió del cablejat estructurat .

Si necessita realitzar la instal·lació del cablejat estructurat a la seva empresa, contacti amb l'equip de Telecon Sistemes per conèixer més detalls del nostre servei d'instal·lació de cablejat i com podem ajudar a millorar les comunicacions de la seva empresa.

Telecon Sistemes ofereix servei d'instal·lació de cablejat estructurat al llarg de tot Catalunya. Els nostres tècnics poden desplaçar tant a Barcelona com a la resta de províncies: Tarragona, Girona i Lleida (incloses les seves diferents localitats: Hospitalet, Cornella, Badalona, Manresa, Sabadell, Terrassa, Vilafranca, Vilanova, Rubí, Mollet, Martorell, Igualada, Granollers, Castelldefels, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Boi, Mataró, Figueres, Olot, Salt, Vic, Lloret, Palafrugell, Platja d'Aro, Blanes, Reus, Valls, Vendrell, Tortosa, Salou, Cambrils, Vila-seca, etc...) per a la  instal·lació de sistemes de cablejat a la seva empresa.

Formulari pressupost instal·lació cablejat Barcelona