Gravació de trucades amb EyeSDN

Telecon Sistemes ofereix amb EyeSDN una solució de gravació de trucades completa, compacta, fiable i assequible.

Els productes USB de la família EyeSDN juntament amb el programari que els acompanya, són una excel·lent solució per gravar converses telefòniques.

Gravació de trucades EyeSDN

Són equips robusts i compactes que es poden fer servir de forma fixa o mòbil portant-los on es requereixi sense risc que s'avariïn. Permeten una instal·lació ràpida i fàcil podent gravar les trucades tant en línies analògiques, XDSI com a línies VoIP.

El programari que s'inclou amb el producte ofereix una sèrie d'interessants funcions a més de la gravació de la trucades estàndard. Es tracta d'una aplicació client / servidor que destaca per ser simple, oberta i plena de funcionalitats.

Conscients que les gravacions són el més important i per garantir la seva continuïtat i accessibilitat en un futur s'utilitzen formats d'àudio estàndard (mp3, wav, etc.) i una senzilla estructura de carpetes.

Aquesta combinació de maquinari i programari confereix a aquesta solució unes interessants característiques:

 • Compressió d'àudio: facilita l'estalvi d'espai.
 • Regles de filtrat: permet crear regles per establir que trucades es gravaran, dies, horari, etc.
 • Enviament per mail: pot configurar per enviar automàticament el fitxer d'àudio a determinades adreces de correu electrònic.
 • Descodificació de fax: possibilita la conversió de trucades de fax a documents pdf.
 • Monitor d 'estat de línia: a través de l'aplicació és possible controlar en temps real l'ús dels diferents canals.
 • Quotes d'emmagatzematge: determinen quan han d'ocupar les trucades i per quant de temps s'han de guardar.
 • Monitorització de la cadena D: mostra les traces per controlar el bon funcionament de la línia XDSI.
 • Control Manual de gravació: permet seleccionar manualment que trucades i que part d'elles es graven.
 • Descodificació DTMF: els tons DTMF poden ser detectats i utilitzats per identificar el truquen en sistemes automàtics.
 • Informe Automàtic de Fallades: el programari es pot configurar per enviar email sobre qualsevol tipus d'incidència a l'administrador del sistema de gravació de trucades.
 • Control d'Accés: els fitxers resultants de les trucades gravades poden encriptar i limitar l'accés dels usuaris als enregistraments.
 • Instal·lacions multisite: es poden instal·lar gravadors en diverses ubicacions i centralitzar la recollida d'aquestes trucades.
 • Exporta Dades CDR: la llista de trucades pot exportar-se en csv per al seu posterior arxivat i analisis en excel o en bases de dades.

Totes estàs opcions que ofereix la solució de gravació de trucades EyeDSN fan que puguin ser utilitzats en multitud d'entorns:

Sector finacer: permet deixar constància d'acords tancats per telèfon.
Serveis legals i de salut: els professionals d'aquests sectors es poden veure involucrats en malentesos. Gràcies a la gravació de les trucades es podrà documentar la conversa.
Centres d'atenció telefònica: de vegades aquests serveis han de demostrar que la qualitat i la informació oferta és la correcta.
Línies d'emergència: legalment per la LOPD estan obligades a gravar aquesta informació i informar a l'usuari amb una locució de la gravació de la trucada.
Taxis o serveis de repartiment: en ocasions és útil recollir aquestes trucades per a consultes posteriors.
Manteniment de línies telefòniques: els tècnics poden trobar útil l'equip per detectar el problema.

Si està interessat en la compra d'una solució de gravació de trucades EyeSDN, contacti amb Telecon sistemes i l'assessorarem perquè adquireixi la que més s'adeqüi a les seves necessitats d'empresa.

Formulari pressupost Enregistrament trucades EyeSDN