Instal·lació de Xarxes a Barcelona. Informàtica, veu i dades

El servei d'Instal·lació de Xarxes de Telecon Sistemes és la solució idònia per a implantar o millorar la infraestructura de la seva xarxa de comunicacions. Mitjançant el nostre servei estan contemplats els sistemes de cablejat, electrònica, solucions i serveis de xarxa.

El servei d'instal·lació de xarxes de TS, disposa de les següents característiques:

1. Cablejats estructurats:

Consulti el nostre servei d'instal·lació de cablejat estructurat.

2. Electrònica de Xarxes:

En el servei d'instal·lació de xarxes (informàtica, veu i dades) de TS, es treballa amb la xarxa d'àrea local formada per un grup d'ordinadors i altres perifèrics connectats entre si que requereixen la instal·lació d'equips que permetin unir les connexions de veu i dades de l'empresa.

En el projecte d'instal·lació de xarxes (informàtica, veu i dades), proposem la millor solució en maquinari de xarxa (electrònica de xarxa) mitjançant equips de conegudes marques per tal de garantir una connexió òptima i l'administració de la seva xarxa: Switches, routers, Firewalls, punts d'accés WIFI, etc...

Mitjançant el servei d'instal·lació de xarxes s'obté:

  • La instal·lació i configuració de routers i switch.
  • La instal·lació de servidors amb diversos serveis de xarxa: Firewall, VPN, DNS, Servidor de correu, centraleta telefònica, etc...
  • Disseny, implementació i administració de plans de contingència.

Per a les xarxes WIFI, tenim un apartat especialment dedicat a la instal·lació de xarxes WIFI.

3. VPNs:

Consulti la nostra solució de xarxa privada virtual per a empreses

.

Instal·lació de Xarxes a Barcelona

ASPECTES A DESTACAR del servei d'instal·lació de xarxa de TS

  • El servei és compatible amb qualsevol arquitectura de xarxa i totalment escalable.
  • Possibilitat de realitzar la consultoria i millora de la seva actual infraestructura de comunicacions empresarial.
  • Connexió de totes les seus corporatives, millorant les comunicacions empresarials i augmentant la fiabilitat i seguretat de les mateixes: enllaços de backup,...
  • Qualitat i seguretat. Comunicació ràpida i segura: es prioritzen els tipus de trànsit més crítics, assegurant el correcte funcionament de les aplicacions compartides en l'empresa.
  • Augment de la productivitat. Amb la mobilitat dels empleats i el foment del teletreball que permet la telefonia IP.
  • Reducció de costos. No són necessàries grans i costoses inversions en maquinari per accedir als serveis.

FAQ 'S del servei d'instal·lació de xarxes de TS

Puc migrar el meu actual infraestructura de dades a aquesta solució?

Si, la solució de Telecon Sistemes permet realitzar la migració de la seva actual infraestructura de dades a una nova arquitectura i el més interessant és que permet realitzar de forma totalment escalable i adaptada segons les seves pròpies necessitats.

Vol implantar VoIP a la meva empresa, he de canviar alguna cosa de la meva actual arquitectura de xarxa?

No, la solució de Telecon Sistemes és totalment escalable i pot realitzar qualsevol modificació de forma totalment gradual, adaptada a les seves pròpies necessitats.

 


Telecon Sistemes ofereix servei d'instal·lació de xarxes a Barcelona i la resta de Catalunya, a Tarragona, Girona, Lleida i les seves respectives localitats: Hospitalet, Badalona, Cornellà, Manresa, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Mataró, Vilanova, Vilafranca, Igualada, Martorell, Sitges, Castelldefels, Viladecans, Gavà, Rubí, Mollet, el Prat, Sant Boi, Figueres, Tortosa, Reus, Valls, el Vendrell, Lloret, Platja d'Aro, Roses, Palamós, Salou, Cambrils, Blanes, Palafrugell, etc...

Si necessita realitzar la instal·lació de xarxes a la seva empresa, contacti amb l'equip de Telecon Sistemes per conèixer més detalls del nostre servei d'instal·lació de xarxes (informàtica, veu i dades) i com podem ajudar a millorar les comunicacions de la seva empresa.

.

Formulari pressupost Instal·lació Xarxes Barcelona