Lloguer de centraletes telefòniques a Barcelona

Telecon Sistemes dins dels seus serveis, ofereix als seus clients la possibilitat de llogar una centraleta telefònica a la seva mida pel període de temps que el client desitgi.

El nostre equip tècnic farà una valoració de les seves necessitats i instal·lacions per assessorar-los i determinar que equips i condicions són els més adequats per a la seva empresa.

Les centraletes que li ofereix Telecon Sistemes de lloguer, són equips modulars que poden adaptar-se a les seves necessitats ampliant quan la seva empresa necessiti créixer (ampliació d'extensions, ampliació a funcions de centraleta IP, etc.).

Principalment, s'ofereix el lloguer dels equips i tota la seva gamma de components com: plaques base, extensions, Internet i dades, Call Center i altres mòduls.

En aquest sentit, pot actualment aprofitar la instal·lació i els equips que ja disposa actualment i realitzar un lloguer per executar els canvis que necessiti amb el conseqüent estalvi econòmic per la seva empresa.

En treballar directament amb Telecon Sistemes, sense la intervenció de cap entitat financera, els contractes per al lloguer de centraletes poden ser més flexibles i abastar períodes acord amb les seves necessitats, sense necessitat d'un rènting. No obstant això, si preferís disposar del seu centraleta a través d'un rènting, també li podem oferir unes interessants condicions.

Cal destacar, que si els contractes superen l'any els beneficis per als nostres clients són grans, no havent d'abonar l'import d'instal·lació de l'equip. D'altra banda, si té la necessitat d'organitzar a la seva empresa una instal·lació de comunicacions temporal, Telecon Sistemes pot assessorar i oferir l'opció de llogar les nostres centraletes per períodes més curts.

Per a més informació, sobre el lloguer i rènting de centraletes contacti amb Telecon Sistemes nostre formulari de més informació, el nostre formulari de contacte o el nostre telèfon d'atenció al client.

Imatge amb el telèfon de Telecon Sistemas: 932 289 110

Telecon Sistemes és una empresa que ofereix el servei de lloguer de centraletes telefòniques a Barcelona, però també presta servei de lloguer de centraletes a la resta de Catalunya, a la província de Barcelona: Hospitalet, Cornella, Badalona, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Manresa, Martorell, Vilanova, Vilafranca, Igualada, Sitges, Gavà, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi, el Prat de Llobregat, Rubí, Mollet del Vallès, Granollers, les Franqueses del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Mataró, Vic, etc.

A Girona ciutat i localitats com Figueres, Olot, Salt, Palamós, Blanes, Lloret de Mar, Platja d'Aro, Roses, Calella, Pineda de Mar, etc.

A Lleida i Tarragona i localitats de la província com Tortosa, Reus, Montblanc, Salou, Cambrils, Valls, el Vendrell, Calafell, etc.

 


 

Si a més està interessat en el manteniment de la seva centraleta, Telecon Sistemes disposa d'un servei tècnic amb àmplia experiència en primeres marques Alcatel, Cisco, Panasonic, Siemens, etc. Valorarem la millor opció per la seva empresa, realitzarem la instal·lació i el posterior manteniment dels seus equips.

Per a més informació sobre els serveis de manteniment i les diferents modalitats que pot oferir Telecon Sistemes visiti la següent pàgina: http://www.ts-telecon.es/ca/manteniment-centraleta-telefonica-barcelona