Empresa d'instal·lació d'antenes wifi a Barcelona

El servei tècnic de Telecon Sistemes realitza la instal·lació d'antenes WIFI per millorar la cobertura i l'abast de les xarxes wifi existents en la seva empresa, tot això sense necessitat d'instal·lar cap tipus de cablejat estructurat es tracta d'una xarxa sense fils que funciona sense cables.

En el cas de disposar d'oficines grans, naus extenses, oficines separades o naus allunyades de l'edifici principal, etc. Telecon Sistemes mitjançant la instal·lació d'una antena WIFI, millora i amplia l'abast de les xarxes WIFI per permetre la comunicació de qualitat entre les diferents ubicacions de la seva empresa.

Dins dels diferents tipus de xarxes wifi que hi ha, tenim:

Les Xarxes WIFI d'Infraestructura: Són xarxes WIFI amb 2 elements principals: els Punts d'Accés (routers o antenes WIFI) i els Clients (fixos o mòbils) que es connecten a la xarxa WIFI a través del punt d'accés WIFI més proper que tinguin segons la seva ubicació i abast.

Xarxes WIFI Ad -Hoc: D'altra banda, en aquest tipus de xarxa WIFI les connexions es realitzen de client a client formant una xarxa sense fils WIFI entre si per intercanviar informació de manera sense fil mitjançant la xarxa creada, les estacions de client poden ser fixes o mòbils.

Per al cas de necessitats que requereixin una millora de la cobertura, l'abast i la qualitat del senyal WIFI de la seva empresa, oficina, ubicació, hotel, etc..., el tipus de xarxa adequat en aquests casos és la xarxa WIFI d'infraestructura amb diferents punts d'accés situats estratègicament, aquests punts d'accés funcionaran a manera d'antenes WIFI com amplificadors del senyal WIFI.

Per a un correcte funcionament en aquests casos, és necessària la realització d'un estudi de cobertura WIFI a la seva empresa, per determinar exactament la necessitat dels punts d'accés i determinar la ubicació de la instal·lació d'antenes WIFI.

També es determina en l'estudi de cobertura, si és necessària la instal·lació d'antenes WIFI de llarg abast o la instal·lació d'antenes WIFI omnidireccionals.

Alguns exemples d'instal·lacions d'antenes WIFI dels mostrem a continuació:

  • Antenes WIFI per a exterior de llarg abast: ideal per a locals o naus separades que requereixen d'una xarxa WIFI per a exteriors comú entre les naus, locals o ubicacions. És possible la instal·lació d'antenes WIFI per a grans distàncies, on es poden cobrir distàncies de més de 30 quilòmetres, encara que el normal és cobrir distàncies d'uns 5 km.
  • WIFI en Comunitats: Mitjançant la instal·lació d'antenes WIFI a comunitats, és possible obtenir una xarxa WIFI a comunitats de veïns on tots els clients utilitzen la mateixa xarxa WIFI per a la connexió a Internet, amb el conseqüent estalvi de costos que suposa aquest tipus d'instal·lació WIFI comunitari.
  • WIFI per Edificis / Empreses: De la mateixa manera que per a les comunitats la instal·lació d'antenes WIFI millora la qualitat de la xarxa WIFI dins de l'oficina, empresa o edifici.
  • Antenes WIFI per a hotels: Els hotels són establiments que per oferir un servei WIFI de qualitat en totes les dependències de l'hotel cal que realitzin la instal·lació d'antenes WIFI a diferents punts d'accés per oferir cobertura total, normalment la cobertura total és necessària en els hotels per oferir als clients amb dispositius mòbils un servei de qualitat (i no com fins ara, que existia el servei de xarxa WIFI a un punt concret de l'hotel, ara els clients amb la seva tauleta o Smartphone voldran estar connectats tant a l'habitació com a la piscina amb les mateixa connexió de xarxa WIFI).
  • Antenes WIFI per auditories: Aquestes antenes WIFI portàtils s'utilitzen per realitzar auditories de qualitat del senyal WIFI, i determinar si cal augmentar el senyal WIFI mitjançant la instal·lació d'una antena WIFI addicional.

Si creu que la seva xarxa WIFI no té l'abast desitjat o la qualitat de la mateixa no és la desitjada, contacti amb Telecon Sistemes perquè el nostre servei tècnic realitzi un estudi de les necessitats i problemes de la seva empresa per oferir-li una proposta d'instal·lació d'antena WIFI que solucioni les seves necessitats de connexió.

Telecon Sistemes és una empresa que ofereix servei d'instal·lació d'antenes WIFI a Barcelona i la resta de Catalunya, a Tarragona, Girona, Lleida i les seves respectives localitats: Hospitalet, Badalona, Cornellà, Manresa, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Mataró, Vilanova , Figueres, Tortosa, Reus, Valls, el Vendrell, Lloret, Salou, Cambrils, Platja d'Aro, Blanes, Roses, Palafrugell, Sitges, Castelldefels, etc...

Formulari pressupost Instal·lació Antena WIFI