Servei tècnic i reparació de telèfons Alcatel

Dins de l'àmplia gamma de serveis que ofereixen els nostres professionals, es troba el suport tècnic per a reparacions, configuracions i integracions de telèfons Alcatel.

Telecon Sistemas com a partner del fabricant Alcatel, té una àmplia experiència en els seus productes a més d'un estret contacte que permet oferir un millor i més ràpid servei tècnic.

Telèfons en Garantia: El Servei Tècnic només donarà servei en Garantia als telèfons comprats a Telecon Sistemas.

Tot i la gran qualitat dels productes Alcatel i en conseqüència de les escasses incidències que generen, de vegades aquestes es produeixen. Si això passa, Telecon gràcies a l'experiència del seu equip tècnic, pot reparar tant els models antics o bàsics com Alcatel First o Alcatel 4019 fins als més moderns que integren les més noves funcions com el Alcatel OmniTouch 8082.

Imatge de telèfon alcatel que reparem des de Telecon Sistemes

Podem dividir els diferents tipus de reparacions que requereixen del servei tècnic de telèfons Alcatel de Telecon Sistemes entre els directament relacionats amb el hardware "les avaries o reparacions pròpiament" o aquells relacionats amb software i configuracions.

Reparacions de telèfons Alcatel (Avaries hardware): Per a això es realitza la reparació o substitució de peces avariades o que mostren un mal funcionament independentment del model.

Podem recórrer al nostre stock de peces, o en cas de no disposar de la peça aquesta es sol·licita immediatament a Alcatel minimitzant al màxim els temps que romanen els equips fora de servei. Dins de les incidències més comunes que repara el servei tècnic Alcatel estan:

  • El micròfon o l'altaveu generen sorolls que impedeixen la correcta comunicació.
  • Cables que fan mal contacte o que s'han deteriorat pel seu ús.
  • Auriculars que presenten soroll en comunicar-se o algun element en mal estat.
  • Canvi d'alguna peça del telèfon, com tecles o accessoris per mal ús o accident.

Incidències relacionades amb el software i configuracions associades als telèfons Alcatel: Els nostres tècnics determinaran si l'origen és un possible problema del software o la configuració, o també en el cas d'un ús inadequat de l'aplicació o l'equip, els assessoraran perquè puguin treballar amb ell correctament. Entre les possibles incidències que ens podem trobar tenim:

  • Desconfiguració d'alguna de les funcions del telèfon.
  • Incidència o assessorament sobre el software associat. Tant de programes de tarificació com aquells d'integració per veu, softphone, etc.
  • Incidències de connectivitat wifi o DECT. Els nostres tècnics poden valorar l'estat de la seva instal·lació WIFI, telèfons, antenes, etc. per determinar l'origen de la incidència. I en cas necessari millorar-la, per exemple amb la instal·lació de noves o millors antenes WIFI: més informació antenes WIFI.

Com pot apreciar, des del servei tècnic Alcatel de Telecon Sistemes realitzem totes les actuacions necessàries per a la reparació del seu telèfon Alcatel per a tots els problemes o errors que es pugui trobar amb el seu equip.

Per a més informació contacti amb Telecon Sistemes a través del nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també ens pot contactar per telèfon.

Telèfon del Servei Tècnic Alcatel de Telecon Sistemes: 932289110

La nostra companyia està ubicada a Barcelona però també oferim servei tècnic de telèfons Alcatel a la resta de Catalunya (províncies de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona) i les seves respectives localitats: Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornella de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Terrassa, Sabadell, Manresa, Granollers, Mollet, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, el Prat de Llobregat, Castelldefels, Sitges, Masnou, Figueres, Mataró, Olot, Vic, Salt, Lloret, Blanes, Reus, el Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, etc.