Servei d'enviament de email certificat

Daratel els presenta el servei d'Email Certificat, un servei que s'engloba dins de les comunicacions certificades per a l'empresa que permeten assegurar i demostrar totes les teves comunicacions electròniques.

Què és el E-mail Certificat i les comunicacions certificades?

El servei de Email Certificat permet certificar i assegurar totes les teves comunicacions per correu electrònic amb tercers, podent demostrar tant el contingut com la data de lliurament a cada un dels destinataris. Entre les característiques, està la de controlar si els destinataris dels teus correus electrònics els reben de forma correcta, coneixent en temps real si han oberts i fins i tot si han descarregat els arxius adjunts.

A més, hi ha l'opció de guardar en un lloc segur una còpia de totes les comunicacions per correu electrònic. D'aquesta manera podràs recuperar tant el contingut com els documents adjunts de les mateixes davant de qualsevol contingència informàtica.

Les comunicacions certificades, també permeten remetre vídeos, gravacions d'àudio o documentació de grans dimensions de forma certificada i encriptada a través de la plataforma. D'aquesta manera podràs demostrar l'enviament d'aquests documents, complir amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades i estalviar temps i diners en lliuraments en mà innecessàries.

El servei ofereix l'opció de remetre contractes electrònics a un o varis destinataris per a la seva visualització i signatura en línia. Senzill, ràpid i eficient. Estalvia als teus clients, socis i proveïdors tediosos processos de signatura manuscrita.

Existeix la funció de notificar de forma certificada via missatge de text (SMS). D'aquesta manera, a més del correu electrònic, podràs utilitzar el dispositiu mòbil dels teus destinataris per notificar informació important o avisos urgents i en cas de necessitat, demostrar-ho.

A més del servei d'enviament de email Certificat, hi ha la funcionalitat de Bústia d'entrada certificada. Autoritza a tercers a enviar-te documentació i arxius en qualsevol format i mida directament al teu compte del servei. Tots dos rebreu un correu electrònic amb el certificat que acredita l'acció de lliurament.

Imatge logo email certificat

Amb el servei de Correu Certificat, és possible estalviar entre un 40% i un 60% de les teves costos de Burofax, correu certificat i enviaments de lliurament en mà que són totalment innecessaris.

La llista de tots els serveis que ofereix la plataforma:

  • Enviament de comunicacions certificades per correu electrònic.
  • Enviament de comunicacions certificades per missatge de text (SMS).
  • Enviament de contractes per correu electrònic certificat per a la seva acceptació i signatura en línia.
  • Emmagatzematge automàtic de documents enviats i guardats en el teu compte de servei.
  • Capacitat per enviar documentació encriptada en qualsevol format, inclòs vídeo o imatges, de fins a 4 GB de grandària per enviament.
  • Capacitat de Custòdia Documental a llarg termini. Permet guardar la documentació per un període de 5 anys o superior.

Com s'envia un email Certificat?

El servei d'enviament de email Certificat posa a la teva disposició un conjunt d'eines i adaptacions de software que han estat dissenyades perquè puguis dur a terme totes les gestions i processos comunicatius diaris des del teu propi entorn de treball.

Tenim les següents característiques principals per fer i enviar un mail Certificat:

Directament des del teu Outlook. Envia, certifica i controla el teu correu directament des del teu Microsoft Outlook. D'aquesta manera evitaràs haver de canviar la teva manera de treballar i milloraràs el control i la seguretat de les teves processos de treball diaris.

Sense canviar les adreces de email. A diferència d'altres plataformes de certificació, el nostre servei permet certificar els teus correus electrònics sense haver de renunciar a les seves adreces de correu electrònic.

Integrat en els teus propis programes i aplicacions de treball. Integra el servei directament a les teves aplicacions i programes de gestió diaris (ERP, CRM, gestors de correu, aplicacions, programes de comptabilitat i facturació, etc.).

 

Entreu al següent formulari per demanar-nos més informació sobre el servei de Email Certificat i Comunicacions Certificades que tenim disponible.

Imatge acces a Formulari peticio email certificat