Contactar amb TS

Per a qualsevol informació addicional o comunicació, pot contactar amb nosaltres a través de:

     Telèfon: +34 931 313 999
     Correu electrònic: comercialbcn@daratel.com

També té l'opció d'enviar un missatge a Daratel - Telecon Sistemas omplint el següent formulari:

Als efectes del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, i la LSSICE 34/2002, de 11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, pel qual es regula el dret d'informació en la recollida de dades, l'informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer titularitat de Daratel TIC, S.L., amb la finalitat de poder satisfer el servei (donar respostes de manera adequada a consultes i altres qüestions). Mitjançant la cumplimentació i enviament del corresponent Formulari, l'Usuari accepta i autoritza que les seves Dades Personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de Daratel TIC, S.L. Vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos en la Llei, enviant un escrit a Daratel TIC, S.L., amb adreça al Avda. Cesáreo Alierta, 23-25, Oficina 108 , 50008 de Zaragoza, o bé enviar un correu electrònic a: correo@daratel.com
En cas que vostè inclogui en aquest formulari dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li dels extrems continguts en el paràgraf anterior.
Els Usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la veracitat, exactitud, vigència i autenticitat de les Dades Personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades.