Servei tècnic i reparació de centraletes telefòniques Netcom Neris

En Telecon Sistemes per a la gamma de sistemes de telefonia Netcom oferim servei tècnic a Barcelona i reparació de centraletes telefòniques Netcom Neris, aquests sistemes de telefonia es basen en 4 models de centraletes neris:

 • Centraleta Netcom Neris 2: Aquesta centraleta neris està orientada a pimes que requereixen d'un limitat nombre d'extensions (fins a 18 extensions màxim amb mòdul d'ampliació) i 2 línies analògiques, està centraleta NETCOM porta incorporat el programari de tarificació amb el consegüent estalvi econòmic. En Telecon Sistemes tenim servei tècnic per a la centraleta Netcom Neris 2.
 • Centraleta Netcom Neris 4: En la gamma de centraletes Neris que ofereixen un nombre baix d'extensions encara que moltes prestacions de les centraletes avançades (Marcatge abreujat, Música en espera, desviacions, etc.), La centraleta Netcom Neris 4 disposa de 4 línies analògiques i fins a 40 extensions, el que pot ser suficient per a moltes empreses. En Telecon Sistemes nostre servei tècnic realitza la reparació de la centraleta telefònica Neris 4.
 • Centraleta Netcom Neris 8: Amb les mateixes funcionalitats que la Neris 4 però amb fins a 8 línies analògiques i fins a 60 extensions és la millora que ofereix la centraleta telefònica Neris 8.
 • Centraleta Netcom Neris 64: Per la gamma de centraletes de mitjana capacitat està la centraleta Netcom Neris 64 amb 32 enllaços analògics, 32 XDSI i fins a 200 terminals (fixos i sense fil). En Telecon Sistemes oferim servei tècnic de la centraleta Neris 64.

Entre els problemes que reparem des del servei tècnic de centraletes telefòniques Netcom Neris estan:

Reparació de centraleta Neris (hardware):

 • Solució d'errors a la placa base i també a la font d'alimentació de la centraleta Neris.
 • Configuració i programació de les solucions de xarxa associades a la centraleta Netcom.
 • Solució de problemes amb els router que funcionen juntament amb la centraleta Neris, i qualsevol maquinari de comunicacions associat a aquesta.
 • Solucions per als problemes més comuns de comunicacions i reparació d'errors en el cablejat de la xarxa de l'empresa.
 • Relocalització i reubicació de les extensions i els telèfons associats a la centraleta Netcom Neris de l'empresa.

Reparació de centraleta telefònica Netcom Neris (configuració):

 • Reprogramació o reconfiguració de la centraleta telefònica Neris per esborrat accidental de la configuració de la centraleta Neris.
 • Instal·lació i configuració de les últimes actualitzacions del programa de la centraleta Netcom Neris.
 • El nostre servei tècnic Netcom configura les extensions i telèfons de l'empresa, afegint, modificant i llevant extensions.
 • Configuració avançada dels serveis de desviaments de trucades i música en espera.
 • Configuració de línies de Fax d' entrada i sortida que treballen al costat de la centraleta telefònica Netcom Neris.

Per a un expert servei tècnic Netcom a Barcelona (Catalunya, Espanya), i tenir la garantia de correcte funcionament de la centraleta Neris de la seva empresa, contacti amb Telecon Sistemes.

En Telecon Sistemes oferim el servei tècnic i la reparació de les centraletes telefòniques Netcom Neris a tot Catalunya (a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), amb desplaçament i suport en remot a les diferents localitats d'aquestes províncies com són: Badalona, Hospitalet, Santa Coloma, Cornella, Sabadell, Terrassa, Manresa, Mataró, Granollers, Sant Cugat, Sant Boi, Rubí, Viladecans, el Prat de Llobregat, Castelldefels, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la geltrú, Figueres, Lloret, Banyoles, Palamós, Palafrugell, Blanes, Roses, Salt, Olot, Vic, Reus, Tortosa, Salou, Cambrils, Valls, el Vendrell, etc ...

Accedeixi al nostre formulari de petició Servei Tècnic Centraletes Telefòniques Netcom Neris per demanar suport del nostre equip tècnic per a la reparació de la seva Centraleta Neris.

Formulario Peticion asistencia Servicio Tecnico Centralitas Neris

També pot contactar a través del nostre Telèfon de Servei Tècnic:

 Servei Tècnic Centraleta Neris Barcelona