Solucions de comunicacions empresarials

En TS - Telecon Sistemes tenim les millors i més potents solucions de comunicacions empresarials.

Les nostres solucions de comunicacions permetran a la seva empresa avançar tecnològicament a nivell de connectivitat, mobilitat i funcionalitats. Dins de la llista de solucions disponibles tenim:

Comunicacions Unificades
Tenir als treballadors sempre connectats, i comunicats a través de telèfon, correus electrònics, sms, fax, missatgeria instantània, ... Solució integrada de Comunicacions Unificades que integren el telèfon i les seves funcionalitats (trucades telefòniques, videoconferència, ...) amb el treball realitzat a través d'un ordinador (documents, fulls de càlcul, missatgeria instantània, correu electrònic, ...) modificant i millorant el funcionament de qualsevol empresa.

Gravació de trucades
A les empreses és imprescindible disposar d'una solució de gravació de trucades per motius de qualitat, auditoria, supervisió, seguretat i registre de dades. TS Recorder és la solució per disposar d'un sistema per gravar converses telefòniques fiable i de qualitat a la seva empresa.

Telefonia per a Empreses
Mitjançant la solució de telefonia per a empreses es realitza una consultoria del cost total de les comunicacions de les empreses, obtenint un estalvi en les trucades a telèfons mòbils i les trucades internacionals.

Xarxa privada virtual
Les xarxes privades virtuals per a empreses o xarxes VPN es creen amb l'objectiu de la transmissió de veu i dades entre delegacions o tele-treballadors i la seu principal. Les VPN han de ser solucions fiables, segures, escalables i dissenyades a la mida de les necessitats de la seva empresa.

Solucions de Mobilitat
Amb la solució de mobilitat per a empreses TS Mobilitat, és possible connectar tota la seva empresa, els clients, proveïdors i empleats en qualsevol lloc i moment amb una millora de l'accessibilitat i la capacitat de resposta.

Solucions de Veu
TS Comunica és la solució de veu per a les comunicacions de la seva empresa. Amb aquesta solució de veu s'obtenen els pilars per a les xarxes de veu, amb solució IP i / o convencional, alhora que s'incorporen les recents tecnologies IP Linux, XML, SIP i VXML, a més d'estàndards oberts, com QSIG, H. 323, CSTA i SIP.

Solucions Call Center
Actualment els clients no només volen contactar mitjançant al telèfon, sinó que també utilitzen de forma habitual nous canals de comunicació: mail, sms, missatgeria, ... La solució de call center que necessita la seva empresa li permet arribar als seus clients amb els canals de comunicació que ells desitgin.

Solucions inalàmbriques
Solucions sense fils i wifi per a empreses, mitjançant les quals no només es comprenen les comunicacions de dades, sinó que a més s'afegeixen les comunicacions de veu a través de protocol ip (voip).

Solució de Centraleta Virtual
Amb la solució de centraleta virtual es disposa de les funcions d'una centraleta física amb l'opció de lloguer en pagament per ús sense haver de preocupar de maquinari, actualitzacions o manteniment.


Anar a Comunicacions Unificades

Anar a Gravació de trucades

Anar a Telefonia per a Empreses

Anar a Xarxa privada virtual

Anar a Solucions de Mobilitat

Anar a Solucions de Veu

Anar a Solucions Call Center

Anar a Solucions sense fils

Anar a Solució de Centraleta Virtual