Pantalles interactives ELO Touch Solutions

La pantalla tàctil interactiva és una pantalla que mitjançant un toc directe sobre la seva superfície permet l'entrada de dades i ordres al dispositiu. Generalment s'empren imatges per interactuar amb l'usuari ja que aquestes són més fàcils d'interpretar. Algunes tecnologies funcionen només al tacte, amb llapis òptic o detectant qualsevol objecte que es posi a la pantalla.

Aquestes pantalles interactives eviten l'ús del teclat ja que en ser mecànic, amb el temps, és més procliu a desperfectes, a més aquestes pantalles suporten millor el pas d'usuaris, pols, taques i fins i tot ratllades.

La pantalla tàctil afavoreix la interactivitat entre ordinador i usuari, eliminant les tecles, botons, ratolins i cables. Actualment hi ha diversos dispositius que es beneficien dels avantatges d'aquesta tecnologia: caixers automàtics, punts de venda, pantalles "touchscreen" addicionals, portàtils, mòbils, càmeres digitals, etc.

Pantalles Interactives

Existeixen diferents tecnologies segons l'aplicació de cadascuna de les pantalles interactives:
Resistives: Pot ser afegit a qualsevol monitor comú, LCD, CRT, plasma. Consisteix en una sèrie de capes que en exercir pressió sobre elles es posen en contacte desencadenant un moviment d'electrons que un controlador detecta i envia el senyal.
D'ona acústica: aquesta tecnologia treballa sobre una única capa. Consta d'uns transductors (emissors d'ones acústiques) en una de les cantonades i uns sensors en els costats oposats. Gràcies a ells s'emeten ones que en tocar la pantalla interactiva són absorbides detectant la seva ubicació gràcies als sensors.
Infraroges: Es basa en el mateix principi que la d'ones acústiques però mitjançant raigs infrarojos.
De reconeixement de pols acústic: Consta de 4 transductors elèctrics un a cada costat de la pantalla interactiva i no necessita de capes addicionals. Quan un dit toca la pantalla interactiva s'allibera energia mecànica que els transductors transformen en un senyal electrònic que serà enviada.
Capacitiva de superfície: consisteix en una capa conductiva uniforme sobre un panell de vidre. Des de les cantonades de la pantalla es distribueix un voltatge generant un camp magnètic per sobre la mateixa. Cada toc genera un corrent elèctric que prové de cada cantonada i la controladora mesura el nivell de corrent generat per poder detectar el punt de contacte.
Capacitativa Projectada: Consisteix en un Sensor laminat en forma de graella entre dues capes protectores de vidre. El sistema es pot instal·lar per exemple darrere d'una vidriera. Durant el toc es forma una càrrega elèctrica entre el dit i el sensor permetent aquest canvi calcular la posició.

Telecon Sistemes els ofereix tota la gamma de pantalles interactives ELO Touch Solutions, una empresa líder del sector amb 40 anys d'experiència. Adquireixi pantalles amb l'última tecnologia que s'ajusten a les més diverses necessitats de la seva empresa: mida, tecnologia, acabats, certificacions. Expliqui'ns les seves necessitats i li oferirem la pantalla interactiva que més s'ajusti a elles.

Per a més informació sobre pantalles interactives Elo Touch Solutions, contacti amb Telecon Sistemes Barcelona.

Formulari pressupost Pantalles Interactives Barcelona

Pantalles Interactives

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110