Telèfons de sobretaula. Venda de Telèfons fixos a Barcelona

Telecon Sistemes-TS és una empresa de solucions de comunicacions empresarials situada a Barcelona on li oferim un ampli catàleg de Telèfons de Sobretaula disponible.

Dins del nostre catàleg tenim models de telèfons de sobretaula fixos analògics i digitals, juntament amb tot un seguit de complements disponibles com auriculars per a telèfons fixos.

En els telèfons de sobretaula analògics tenim per exemple, la sèrie Alcatel Temporis que és una gamma de telèfons amb cable pensats per al públic en general, amb característiques que complementen la funció principal del telèfon.

Amb els telèfons fixos digitals s'accedeix a una nova dimensió en qualitat d'àudio, disseny, productivitat en les comunicacions i atenció al client. Són telèfons que inclouen una potència de comunicació i múltiples opcions avançades.

Juntament amb la venda de telèfons fixos, l'equip de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà perquè triï exactament el telèfon que s'adapti a les seves necessitats, a més d'oferir tot el suport necessari per a la seva correcta instal·lació, configuració i ús.

En funció de business partners, vam realitzar la venda de telèfons fixos Alcatel i també la venda telèfons Snom, Yealink, Panasonic, Siemens, Aastra, etc...

Formulari pressupost Telèfon Sobretaula Barcelona

Teléfonos Sobremesa

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110