Servei Tècnic de Telèfons a Barcelona

El Servei Tècnic expert de TS - Telecon Sistemes és una divisió experta en la reparació de telèfons sense fil i fixos.

El nostre Servei Tècnic de Telèfons a Barcelona, ​​està especialitzat tant en telèfons fixos com en telèfons sense fil o WIFI, també som experts en els telèfons DECT (telèfons sense fil digitals) i en la reparació de Telèfons IP d'última generació.

No importa el tipus de telèfon que hagi de reparar, el nostre Servei Tècnic de Telèfons té experiència en treballar la reparació de telèfons des de fa més de 20 anys.

Telèfons en Garantia: El Servei Tècnic només donarà servei en Garantia als telèfons comprats a Telecon Sistemas.

Dins dels telèfons DECT sense fil d'última generació tenim un ampli estoc de recanvis i línia directa diària amb els diferents fabricants sent partners directes de Alcatel, Cisco.

A més dels nostres principals partners Alcatel i Cisco, també tenim accés directe i oferim un expert servei tècnic de telèfons per a les següents marques: Panasonic, Siemens, Senao, Aastra.

En la tasca de reparació dels telèfons, el nostre servei tècnic analitza amb detall i repara totes les parts del seu telèfon: cables, auriculars, tecles, plaques base, pantalles, processadors, memòria. En cas d'empreses amb servei de manteniment contractat amb Telecon Sistemas es proporcionen telèfons de substitució temporal perquè els usuaris no es quedin sense servei.

Tot això perquè, a més de reparar el telèfon s'obtingui un servei perquè el client i la seva empresa quedin coberts en tot moment.

Imatge esquema parts d'un telèfon Imatge Telèfon Alcatel

Accedeixi al nostre formulari de petició Servei Tècnic per demanar suport del nostre equip tècnic en la reparació de telèfons.

Imatge accés al formulari petició servei tècnic telèfons Telecon Sistemas

També pot contactar a través del nostre Telèfon central de Servei Tècnic:

 Imatge telèfon servei tècnic telèfons Barcelona 932 289 110

El Servei Tècnic de Telecon Sistemes està ubicat a Barcelona, però presta servei tècnic i reparació de Telèfons a tot Catalunya (a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), amb servei a les diferents localitats d'aquestes províncies com són: Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Cornella, Terrassa, Sabadell, Mataró, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Granollers, el Prat de Llobregat, Sant Boi, Castelldefels, Reus, Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Figueres, Lloret, Blanes, Roses, Olot, Salt, Vic, etc ...