Cartelleria Digital a Barcelona. Digital Signage Software

En Telecon Sistemes empresa de solucions de comunicacions empresarials ubicada a Barcelona, tenim disponibles els millors sistemes de pantalles i software de Cartelleria Digital.

Global Digital Signage

Actualment la millor solució disponible es Global Digital Signage, un gestor de continguts multiplataforma, estable, complet i senzill d'utilitzar.

Característiques de Global Digital Signage

- Accessible des de qualsevol lloc
- Multitud de components
- Programació flexible
- Control i sincronització per a 1 o 1000 pantalles
- Multiformats vídeos, imatges, web, etc…
- Solució assequible amb la mínima inversió
- Multiplataforma Windows, Android, Mac, Linux
- Multizones, sense límit a l'hora de compondre
- Notificació d'estat on/off
- Reproductor online/off-line

DISSENY DE PANTALLES (ZONES)
Es poden fer totes les divisions o zones que es vulgui. A les àrees se'ls assigna un número de canal on es poden reproduir continguts independents. El nostre potent editor permet crear molt fàcilment aquestes divisions de pantalla, tantes com es vulgui, a les que després assignarem continguts.

REPRODUCTORS DE CONTINGUTS
El gestor dels players us permet controlar remotament tots els punts d'emissió del vostre canal de cartelleria. És possible reiniciar, reproduir, aturar, actualitzar el programari, obtenir captures, notificacions, etc… Tot sense desplaçar-te físicament al punt de emissió. Suporta players Android, Windows, Mac i Linux. El Player s'actualitza en remot per internet, i si no hi ha connexió treballa amb memòria cau per no interrompre la presentació de continguts. També es poden actualitzar per USB.

LLIBRERIES DE MITJANS MULTIMÈDIA
La llibreria inclou qualsevol contingut multimèdia que després es podrà carregar al reproductor de continguts: vídeos, imatges, àudio, components i escenes. També inclou accés a xarxes socials per dotar les teves pantalles de contingut dinàmic. A la llibreria pots pujar els teus propis continguts, organitzant-los en carpetes i subcarpetes, i també utilitzar els continguts compartits que facilitem a l'aplicació, màscares, fons, imatges, etc

CAMPANYES
La campanya és una configuració global que conté tota l'organització del teu canal de cartelleria digital, amb totes les línies de temps. La capacitat de configurar múltiples campanyes us permet canviar fàcilment la configuració dels vostres reproductors remots. Cada campanya consta d'una sèrie de línies de temps, i la seqüenciació d'aquestes línies de temps serà la presentació final d'aquesta campanya als reproductors remots de cartelleria digital.

EDITOR D'ESCENES
L'editor d'escenes és un llenç on pots combinar múltiples components i recursos de la llibreria multimèdia. Podeu assignar una escena a una o més divisions de pantalla (zones). L'editor d'escenes és un giny d'edició amb animacions integrades, efectes i control de les coordenades X/Y de tots els elements que conté.

MODE PROGRAMACIÓ (CALENDARI)
Es poden programar les línies de temps perquè es reprodueixin en qualsevol moment. Utilitza el programador per establir el moment exacte dinici i finalització. Una interfície gràfica us mostra un resum de totes les llistes de reproducció futures i us ajuda a resoldre fàcilment els conflictes. Per exemple es pot programar diferents continguts depenent de les hores del dia, fins i tot superposar línies de temps amb prioritat diferent.

MODE SEQÜENCIAL
El mode seqüenciador és una forma simple i fàcil destablir un ordre en sèrie per a totes les llistes de reproducció de les línies de temps. Això es realitza mitjançant arrossegar i deixar anar, de forma molt senzilla.

COMPONENTS
Els components inclouen moltes eines valuoses que pots utilitzar per enriquir la teva presentació a les pantalles digitals. Aquestes són, RSS de notícies, valors de borsa, clima meteorològic, podcast, components HTML, Documents de Goggle Docs en línia, Calendaris, gestor de torns, marcador esportiu Sintonitzador de TV, rellotge i molt més. Els components es poden utilitzar directament a la línia de temps o en una escena.

APLICACIONS INTERACTIVES
Els dissenyadors poden crear una solució totalment interactiva i lliurar el resultat final als clients, els quals poden mantenir i actualitzar amb el pas del temps.
Les aplicacions interactives han esdevingut una font contínua d'ingressos per a les empreses de comunicació. Amb la nostra solució de quiosc ajudem a promoure aquest model de negoci, permetent als dissenyadors desenvolupar tot el contingut amb un únic gestor mitjançant la incorporació de totes les eines que els dissenyadors necessiten per crear una aplicació sofisticada que pot suportar el pas del temps.

Per més informació  sobre Global Digital Signage Contacti amb Daratel.

Altres opcions Cartelleria Digital disponibles

Amb programari de Cartelleria Digital (Digital Signage) de primeres marques com Spinetix o Cayin, i les pantalles d'alta qualitat de Lg i Samsung des TS facilitem la integració de les pantalles led per a publicitat en els comerços i empreses.

Imatge de la presentació de cartelleria digital de Telecon Sistemas a Barcelona

La Cartelleria Digital o Digital Signage permet a les empreses i comerços fer un salt de qualitat pel que fa a la publicitat digital, enrere han quedat els antics cartells publicitaris en què la publicitat era estàtica i no cridava l'atenció dels usuaris.

Ara mitjançant les solucions de Digital Signage, compostes de software de cartelleria digital i pantalles de publicitat, el seu comerç o empresa pot mostrar de manera dinàmica i adaptada segons el dia, l'hora, el lloc, etc ... el tipus de publicitat digital que els seus clients necessiten veure.

Software:

  • Spinetix
  • Cayin

Pantalles Led per a publicitat:

  • Lg
  • Samsung

Pantalles Interactives Elo Touch Solutions.

Si està interessant en incoporar un sistema de cartelleria digital en el seu negoci, pot consultar les nostres diferents guies per sectors:

En Telecon Sistemes som experts en la integració i configuració de Cartelleria Digital per al seu negoci, si es requereix un sistema de Cartelleria Digital per la seva empresa l'equip expert de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà perquè triï exactament la solució que s'adapti a les necessitats de la seva empresa o comerç, a més d'oferir tot el suport tècnic necessari per a la seva correcta instal·lació, configuració i ús.

Imatge enllaç amb el formulari de petició de informació de cartelleria digital de Telecon Sistemas

Cartelleria Digital

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110