Distribuïdor Office 365 a Barcelona

En Daratel som distribuïdor de Office 365 a Barcelona, vam realitzar projectes d'integració de la telefonia de l'empresa directament a Microsoft Teams.

Office 365 en Barcelona. Microsoft Teams

Integració de la telefonia a Microsoft Teams

Amb un projecte d'integració, es realitza la configuració dels sistemes perquè tota la telefonia de l'empresa vagi directament associada a Microsoft Teams, així té totes les comunicacions unificades en un mateix lloc.

Per això s'associa la Centraleta Virtual de Citelia a Microsoft Teams i d'aquesta manera pot fer les trucades (mòbils, fixos) directament des de Teams.

Les trucades poden ser tant a l'exterior, com entre extensions de la mateixa empresa (amb cost 0).

El nostre sistema ofereix a més funcionalitats avançades de enrutament i la gravació de trucades.

D'aquesta manera pot aconseguir que tant trucades, xat, reunions, videoconferències, etc ... tenir tot integrat dins de la mateixa aplicació. 

Microsoft Teams, a més de versió desktop i explorador web, també compta amb versió mòbil, amb això té totes les comunicacions disponibles en qualsevol dispositiu. 

És la millor inversió per integrar el teletreball i la multiplataforma en la seva empresa, i d'aquesta manera ajudar els usuaris a ser productius des de pràcticament qualsevol lloc a través d'Internet.

A Daratel li oferim tenir tot integrat dins de l'Office 365: Teams i VoIP. D'aquesta manera s'aconsegueix la màxima productivitat i eficiència.

Imatge acces a Formulari peticio office 365 teams

Aplicacions de Microsoft 365

Dóna curs a les teves millors idees, aconsegueix una bona productivitat i mantingues la connexió des de qualsevol lloc, a casa o a la feina, a l'escriptori, a Internet o en els teus dispositius, Microsoft t'ofereix les eines que necessites per fer la teva millor treball.

Microsoft Office 365 Apps icons

Serveis de Microsoft 365

Microsoft 365 ofereixen la potència de la productivitat en el núvol a les empreses de totes les mides, el que ajuda a estalviar temps, diners i alliberar recursos valuosos. Microsoft 365 amb versions basades en el núvol dels serveis de col·laboració i comunicacions de pròxima generació de Microsoft, inclosos Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online, Microsoft Teams, OneDrive i Stream.

Distribuidor Microsoft Office 365 Barcelona

A Daratel com a distribuïdor Office 365 a Barcelona li oferim tenir tot integrat dins del Office 365: email (Outlook), telefonia (Teams), servidor de fitxers (onedrive), i la resta d'aplicacions que ofereix Microsoft: Word, Excel, PowerPoint, power BI, etc..

Imatge acces a Formulari peticio office 365 teams