Trasllat de centraletes telefòniques a Barcelona, Espanya

En Telecon Sistemes com especialistes en solucions de comunicacions empresarials ubicats a Barcelona, oferim a les empreses un expert servei professional per al trasllat de centraletes telefòniques.

Normalment, el trasllat de la centraleta telefònica es necessari degut al moviment d'una empresa (com una oficina, un hotel o altrés) a un nou local o ubicació.

Les Centraletes Telefòniques són una part molt important de la infraestructura d'una empresa, ja que són les que gestionen tant la recepció com l'emissió de les seves trucades i en definitiva el contacte amb els seus clients. Per aquest motiu, la seva correcta elecció, funcionament i manteniment són claus.

En els projectes de Trasllat de Centraletes Telefòniques, el nostre servei tècnic amb àmplia experiència en aquest tipus d'intervencions s'encarregarà d'estudiar cada trasllat i les peculiaritats del mateix.

Dins de l'estudi previ, es tenen en compte tots els factors necessaris perquè el traslladar la seva centraleta telefònica es realitzi de la manera més àgil possible.

  • Examinem l'equip i les instal·lacions en el seu lloc d'origen així com de destinació.
  • Ens reunim amb el client per comentar les valoracions de l'equip tècnic, establir un calendari d'implantació i trasllat així com per determinar les necessitats que tindrà en la nova ubicació.
  • Coordinem i assessorem sobre com i quan han de realitzar el trasllat de línies previ al trasllat de la centraleta telefònica per tal de minimitzar els temps d'inactivitat.
  • Es procedeix si cal amb la instal·lació de cablejat, en el cas que no existeixi el mateix en la ubicació destinació o es requereixi renovar o ampliar.
  • Els trasllats de centraletes poden anar units a una reestructuració a l'empresa pel que en ocasions també és necessària una reprogramació o una modificació de la mateixa: afegir funcionalitats, ampliar línies etc.
  • Quan tots els punts crítics estan controlats i assegurats (equips, instal·lacions, línies telefòniques, xdsi, etc.), Es procedeix al trasllat de la centraleta telefònica i telèfons en el menor temps possible.
  • En cas de necessitar, Telecon Sistemes pot establir un període de formació perquè els usuaris facin un correcte ús dels equips.

En Telecon Sistemes som business partners directes d'Alcatel i Cisco, empreses punteres en aquest sector. A més, el nostre equip tècnic, té una àmplia experiència en el trasllat de Centraletes Telefòniques d'altres marques com: Panasonic, Siemens, Samsung, Netcom Neris, Aastra, etc.,

No importa el tipus de tecnologia amb la qual treballi la seva centraleta telefònica: centraleta ip (voip), centraleta analògica, digital, centraletes sense fils (wifi); ni tampoc l'operador de linea de telefonia amb el que tingui servei: Movistar, Vodafone, Jazztel, Orange.

Si necessita un equip expert per al trasllat de la seva centraleta telefònica, contacti amb Telecon Sistemes.

Formulari pressupostTrasllat Centraleta Barcelona

Telecon Sistemes ofereix el servei de Trasllats de centraletes telefòniques amb base a la seva seu de Barcelona, ​​però presta servei a domicili a la resta de Catalunya, a Tarragona, Girona, Lleida i les seves respectives localitats: Hospitalet de Llobregat, Cornella de Llobregat, Badalona, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Manresa, Vilanova, Vilafranca, Martorell, Igualada, Sitges, Gavà, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi, el Prat de Llobregat, Rubí, Mollet del Vallès, Mataró, Vic, Tortosa, Reus, Salou, Cambrils , Valls, el Vendrell, Figueres, Olot, Salt, Palamós, Blanes, Lloret de Mar, Platja d'Aro, Roses, Calella, Pineda, Masnou, Palafrugell, etc...

També oferim el nostre servei a la provincia d'Aragó (Saragossa).