Equips i Sistemes de Videoconferència a Barcelona

Telecon Sistemes és una empresa de solucions de comunicacions empresarials ubicada a Barcelona, tenim disponibles equips i sistemes de videoconferència de les marques Grandstream, Yealink, Radvision, Polycom i LifeSize.

Perquè els sistemes de videoconferència ofereixin el millor resultat han de tenir la qualitat de vídeo i àudio adequada, a més és important que els equips de videoconferència no ocupin molt espai i es puguin col·locar sobre un monitor o pantalla LCD.

Entre altres característiques a considerar l'hora de triar un sistema de videoconferència per a la seva empresa, hi ha les connexions o perifèrics que es poden afegir a l'equip de videoconferència (càmeres, monitors, dispositius d'àudio).

També s'ha de tenir en compte la possibilitat d'establir Videoconferència IP mitjançant els protocols existents (H.323 i SIP), per poder utilitzar el sistema de Videoconferència amb múltiples fonts de conferència (llocs de treball, usuaris mòbils) i tenir l'equip adaptat per el futur i que aquest no es quedi desfasat en uns anys.

Dins del nostre catàleg de sistemes de videoconferència tenim disponibles els millors equips de les marques de referència:

  • Grandstream GVC.
  • Yealink MeetingEye.
  • Polycom VSX.
  • Polycom HDX.
  • Radvision Scopia.
  • LifeSize Room.
  • LifeSize Express.

Si necessita un sistema de videoconferència per a la seva empresa, l'equip expert de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà per a que triï exactament la videoconferència que s'adapti a les necessitats de la seva empresa, a més d'oferir tot el suport tècnic necessari per a la seva correcta instal·lació, configuració i ús.

Formulari pressupost Videoconferencia Barcelona

Videoconferencia

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110