Cartelleria digital per Restauració a Barcelona

Cada vegada són més habituals els menús digitals en bars, restaurants, menjadors, etc Bé sigui com a reclam o com a mitjà informatiu sobre els productes i serveis oferts.

El sector de la restauració a nivell de franquícia és un dels més avançats en la utilització de pantalles de cartelleria digital en el seu negoci, damunt dels taulells de comandes solen estar ubicades les pantalles de publicitat amb els diferents menús i ofertes, també hi ha noves opcions per fer la comanda directament en una pantalla tàctil tipus tòtem.

Ús de cartelleria digital als restaurants 
Mostra menús, ofertes, informació sobre productes, etc També es pot utilitzar amb una funció decorativa del restaurant (mitjançant panells a les parets).

Pantalla amb menús pel sector restauració
Avantatges de la cartelleria digital per als establiments de restauració
 • Atrau nous clients a captar la seva atenció i interessar-se pel que s'està mostrant. 
 • Estimula les vendes mostrant als potencials clients més productes i de forma més atractiva. 
 • Facilita l'elecció del menú gràcies a la informació i imatges. 
 • Permet destacar i promocionar allò que ens interessi i actualitzar els productes de forma dinàmica adaptant-se a la franja horària del nostre bar o restaurant. 
 • En certs restaurants poden utilitzar les pantalles tàctils perquè els clients realitzin la seva comanda de forma ràpida i fàcil. 
 • A més de manera informativa, la seva pantalla pot ser utilitzada amb finalitats lúdiques mostrant actualitzacions de xarxes socials, esdeveniments esportius, canals de televisió etc

Format de pantalles aptes per a restauració: pantalla única o panell de pantalles.

Ubicació de les pantalles al restaurant

 • A sobre del taulell: amb informació dels menús, preus i ofertes en el cas de restaurants de menjar ràpid o similar. 
 • A la paret per mostrar informació destacada del restaurant o bé per mostrar esdeveniments esportius, vídeos musicals o altres tipus d'esdeveniments depenent de la temàtica del restaurant. 
 • A l'aparador o a tòtems tant en interior com a l'entrada per als mateixos fins informatius. 

Característiques específiques dels equips per a restauració:
Pantalles professionals que puguin funcionar durant les hores d'obertura del restaurant o de forma continuada en el cas d'aquells que estiguin a l'aparador.

En els aparadors cal tenir especial incidència en característiques com antireflectant i brillantor per assegurar-nos que es visualitzi correctament quan rebi llum directa de l'exterior.

De manera opcional, es poden instal·lar pantalles tàctils perquè els clients consultin tot allò que els interessi.

Pantalles de Cartells per al sector de la Restauració

Models recomanats: 

 • Samsung MD40C de 40''. 
 • Samsung SL46B de 46" en aparadors 
Per a més informació sobre la cartelleria digital per a la restauració a Barcelona (bars, restaurants, menjadors, etc) contacteu amb Telecon Sistemes.

Formulari pressupost Cartelleria Digital Sector Restauració Barcelona