Rènting de centraletes telefòniques

Telecon Sistemes ofereix dins dels seus serveis financers l'opció de rènting de centraletes telefòniques. Mitjançant aquesta opció podrà disposar d'una centraleta amb l'última tecnologia sense haver de comprar-la.

Imatge de rènting de centraleta telefònica

El servei de rènting de centraletes li permet realitzar una renovació tecnològica de forma gradual i aprofitant des del primer dia els avantatges d'equips d'última generació.

Podrà sol·licitar un servei de rènting per la seva centraleta telefònica, telèfons, accessoris i perifèrics; és a dir un rènting per tot el sistema de telefonia complet de la seva empresa pagant còmodes terminis mensuals.

Les quotes mensuals estaran adaptades a les seves necessitats d'acord amb la durada del rènting. Podrà triar durant quin període vol pagar perquè la quota mensual s'ajusti al seu pressupost.

Avantatges del Renting de Centraletes telefòniques

Entre els avantatges que el rènting de centraletes telefòniques li ofereix, destaquem:

  • Fàcil accés a l'última tecnologia en telefonia: tal com comentàvem, el servei de rènting permet a la seva empresa gaudir de manera ràpida i sense complicacions d'un equip de telefonia nou, tot això sense haver de realitzar un important desemborsament inicial.
  • Avantatges fiscals: la quota de rènting, es considera una despesa 100% deduïble en l'Impost de Societats beneficiant així la seva empresa d'aquest servei.
  • Avantatges Comptables: el rènting es considera una despesa i com a tal és senzill de comptabilitzar ja que no es contemplen amortitzacions de l'equip i no es reflecteix en el balanç.
  • Liquiditat: al no haver de desemborsar l'import íntegre en la compra, no s'immobilitzen recursos financers, generant-se una major liquiditat.

Si ho desitja, pot complementar la seva rènting de centraleta telefònica amb el nostre servei tècnic de manteniment, amb el qual Telecon Sistemes li ofereix suport tècnic en horari i quotes adaptadados a les seves necessitats.

Amb aquests dos serveis combinats no només podrà disposar dels últims equips sinó que no haurà de preocupar pel manteniment de la seva centraleta. Tot això en còmodes quotes mensuals.

Ompli el següent formulari per a més informació sobre els nostres serveis de rènting de centraletes telefòniques i l'ajudarem a trobar l'opció que millor s'adapti a les necessitats de la seva empresa.

Formulari pressupost Renting Centraletes telefòniques