Servei tècnic i reparació de telèfons Siemens Gigaset

Telecon Sistemes ofereix un servei tècnic d'àmplia experiència per a la reparació de telèfons de la marca Siemens Gigaset.

Telèfons en Garantia: El Servei Tècnic només donarà servei en Garantia als telèfons comprats a Telecon Sistemas.

El nostre suport inclou tant la reparació de models IP que realitzen les seves transmissions a través de VoIP (Voice over IP) és a dir que permeten la comunicació de veu a través de protocols d'internet, com ara el model: Siemens Gigaset C610 IP, com també la reparació de models Siemens DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) que utilitzen un estàndard que millora les telecomunicacions sense fils tant en entorns domèstics com empresarials. Un bon exemple seria el model Siemens Gigaset E490.

Imatge de telèfons Siemens Gigaset

El suport que ofereix el nostre servei tècnic de telèfons Siemens comprèn des d'avaries relacionades amb el hardware del telèfon fins incidències relacionades amb configuracions o software associat a l'equip Siemens.

Reparació d'avaries físiques de telèfons Siemens

Els nostres tècnics examinen i testejen els telèfons per determinar la causa de la incidència. En cas de poder-se reparar es procedeix o es substitueix la peça avariada el més ràpidament possible.

Dins de les possibles incidències sobre les quals vostè o la seva empresa podrien necessitar suport tècnic professional es troben:

  • Sorolls en comunicar amb el terminal.
  • Cablejat en mal estat, deteriorament, mal contacte, etc.
  • Auriculars amb un so no prou nítid o alguna peça danyada.
  • Elements i tecles del telèfon danyats. Donada la gran qualitat dels equips sol associar-se a un mal ús o accident.

Incidències de configuració o software del telèfon Siemens

Descartat un problema físic amb l'equip, els nostres tècnics poden intervenir assessorant i solucionant incidències de configuració o d'aplicacions associades a les comunicacions telefòniques.

  • Incidències de connectivitat sense fils en telèfons amb VoIP o DECT. Els nostres tècnics poden valorar tant l'estat del seu equip com el de la seva instal.lació WIFI, telèfons, antenes, etc. per determinar l'origen de la incidència. I si fos necessari millorar-la, per exemple amb la instal·lació de noves o millors antenes.
  • Pèrdua o problemes amb la configuració d'algun telèfon.
  • Incidències d'aplicacions associades a les comunicacions telefòniques: programes de tarificació, d'integració per veu, softphones, etc.

En el servei tècnic Siemens de Telecon Sistemes realitzem tot el necessari per a la reparació del seu telèfon Siemens en els diferents tipus de problemes o errors que es pugui trobar amb el seu equip.

Per a més informació del servei pot contactar amb Telecon Sistemes a través del nostre formulari de més informació o el nostre formulari de contacte, també pot contactar per telèfon.

Telèfon del Servei Tècnic Siemens de Telecon Sistemes: 932289110

Telecon Sistemes està ubicada a Barcelona però també presta servei tècnic de telèfons Siemens a les províncies de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i les seves respectives localitats: Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornella de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Terrassa, Sabadell, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, el Prat de Llobregat, Castelldefels, Manresa, Granollers, Mollet, Sitges, Masnou, Figueres, Mataró, Olot, Vic, Salt , Lloret, Blanes, Reus, el Vendrell, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, etc.