Servei Tècnic Centraletes, Telèfons, Xarxes a Barcelona

TS - Telecon Sistemes és una empresa ubicada a Barcelona amb un servei tècnic expert en la reparació de Centraletes telefòniques, Telèfons, Cablejat estructurat, Xarxes, WIFI, IP, videoconferència i Comunicacions per a empreses. Treballem tant la tecnologia analògica com la tecnologia IP en qualsevol dels formats existents.

                 Imatge de soci de negoci de Alcatel
Servei Tècnic Alcatel Barcelona

 

Com business partner som el servei tècnic d'Alcatel a Barcelona, som experts en la reparació de Telèfons i Centraletes Telefòniques Alcatel i tenim línia directa amb el fabricant.

 

                 Imatge de soci de negoci de Cisco
Servei Tècnic Cisco Barcelona

 

També som partner i servei tècnic de Cisco a Barcelona. Amb un equip expert en la reparació dels diferents equips de comunicacions Cisco: Telèfons, Switch, Router, VPN, IP, ...

 

A més dels nostres principals partners Alcatel i Cisco, també oferim un expert servei tècnic per a la reparació de les marques: Panasonic, Aurall, Allied Telesis, Netgear, AudioCodes, Konftel, Plantronics, GN Netcom, Polycom, Radvision, Spinetix, Senao, Zyxel.

El detall del nostre Servei Tècnic els desglossem segons els diferents tipus d'equip o servei, així tenim:

Podeu accedir al nostre formulari de petició Servei Tècnic per demanar suport del nostre equip tècnic de Telecon Sistemes.

Imatge enllaç amb el Formulari Servei Tècnic Telecon Sistemes

També pot contactar a través del nostre Telèfon central de Servei Tècnic:

 Imatge telèfon Servei Tècnic Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110

La central del servei tècnic de Telecon Sistemes té la seva base a les nostres instal·lacions de Barcelona, però presta servei tècnic a domicili a tot Catalunya, (a les províncies de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida), inclòs el servei tècnic en les diferents localitats de totes les seves províncies com són: Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Cornella de Llobregat, Terrassa, Sabadell, Manresa, Igualada, Martorell, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Granollers, Vic, Sitges, el Prat de Llobregat , Sant Boi, Rubí, Castelldefels, Viladecans, Mollet, Reus, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, el Vendrell, Figueres, Lloret de Mar, Blanes, Platja d'Aro, Palafrugell, Roses, Olot, Salt, Vic, Mataró, etc ...


En treballar amb equips multimarca, el Servei Tècnic de TS - Telecon Sistemes redueix i agilitza el temps de gestió en la reparació o actualització dels seus equips de comunicacions, en no haver de trucar a diversos proveïdors diferents segons el model d'equip disponible.

La marca de l'equip deixa de ser important, i el realment important són les necessitats de cada client i les solucions que des del Servei Tècnic de Telecon Sistemes aportem a cadascuna d'elles.

Així des TS ens adaptem a les necessitats i entorn de cada client, gestionant i millorant les comunicacions de la seva empresa.

Els nostres consultors són especialistes en consultories tècniques i de negoci. Analitzen la seva situació i li ofereixen la millor solució per a vostè i per la seva empresa.

 

Centraleta Telefònica. Reparació, manteniment i servei tècnic