Servei tècnic i reparació de centraletes telefòniques Panasonic

Dins de la gamma de centraletes telefòniques Panasonic reparem i oferim servei tècnic a la majoria de sistemes de telefonia de Panasonic, entre els quals es troben tant les centrals Panasonic analògiques (tradicionals), els sistemes de centraletes telefòniques IP Panasonic i els sistemes híbrids que combinen els 2 tipus de sistemes de telefonia per a empreses IP i analògic.

Entre els sistemes de telefonia com centraletes analògiques es realitza la reparació de les centraletes Panasonic 308 i Panasonic 824. Aquests sistemes de telefonia s'utilitzen normalment en petites i mitjanes empreses.

D'altra banda, també tenim servei tècnic per als sistemes de telefonia híbrids de Panasonic com són la sèrie de centraletes Panasonic TDA, formada pels models Panasonic TDA15, TDA30, Panasonic TDA100, TDA200, TDA600 i TDA620. Aquestes centrals Panasonic combinen amb flexibilitat els avantatges de les telecomunicacions tradicionals amb la convergència de la tecnologia IP.

Des del servei tècnic de Telecon Sistemes es realitza la reparació de les centraletes Panasonic IP com són els sistemes de la sèrie TDE: Panasonic TDE100, TDE200 i TDE600. Centrals IP de Panasonic que s'utilitzen com a sistemes de comunicacions corporatives avançats que ofereixen característiques i funcionalitats de telefonia IP a través de xarxes IP, tant locals com de banda ampla.

Finalment, el nostre servei tècnic Panasonic també ofereix suport per a les solucions de comunicacions unificades més avançades de Panasonic, com són els sistemes de telefonia de la sèrie NCP: Panasonic NCP500 i NCP1000, i el NS1000 Business Communications Server.

Dins dels problemes comuns que requereixen del servei tècnic de centraletes telefòniques Panasonic estan:

Aspectes del maquinari a la central telefònica Panasonic:

 • Errors de maquinari a la placa base o la font d'alimentació de la centraleta telefònica.
 • Reprogramació i configuració de VPN, IP i WIFI associat a la central.
 • Problemes de connectivitat i errors en el maquinari associat a la centraleta telefònica, com els mòdem o router de connexió a l'operador de telefonia.
 • Problemes de comunicació deguts a fallades i errors en el cablejat de la xarxa de telefonia.
 • Reparació de les connexions de xarxa entre la centraleta telefònica i els telèfons o extensions de l'empresa associats a la central.

Problemes de configuració de la centraleta telefònica Panasonic:

 • Programació o configuració de la central telefònica a causa d'un reinici accidental del sistema o un desconfiguració del mateix.
 • Actualització de les últimes versions del programari i drivers de la centraleta telefòniques, perquè el funcionament de la centraleta Panasonic sigui el correcte amb les últimes millores.
 • Solucions per als problemes amb les extensions de la centraleta Panasonic. Servei tècnic Panasonic per Afegir, modificar o eliminar extensions i telèfons del sistema de telefonia de la seva oficina.
 • Trasllat d'extensions dins de l'empresa per reubicació del personal  amb la (instal·lació de cablejat estructurat) en cas necessari.
 • Errors en les transferències de trucades, contestadors i call center (operadora automàtica).
 • Instal·lació i configuració de les línies de Fax associades a la centraleta telefònica Panasonic.
 • Servei tècnic per a la missatgeria unificada i configuració dels missatges de veu de la central telefònica.

Per a un expert servei tècnic Panasonic a Barcelona (Catalunya, Espanya), i tenir funcionant correctament les comunicacions de la seva empresa amb la centraleta telefònica Panasonic, contacti amb Telecon Sistemes.

En Telecon Sistemes oferim el servei tècnic i la reparació de les centraletes telefòniques Panasonic a tot Catalunya (a les províncies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), amb desplaçament i suport en remot a les diferents localitats d'aquestes províncies com són: Hospitalet, Badalona, Santa Coloma, Cornella, Terrassa, Sabadell, Granollers, Manresa, Mataró, Figueres, Lloret, Blanes, Vilanova, Reus, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, Vendrell, etc...

Accedeixi al nostre formulari de petició Servei Tècnic Centraletes Telefòniques Panasonic per demanar suport del nostre equip tècnic per a la reparació del seu Central Panasonic.

Formulario Peticion asistencia Servicio Tecnico Centrales Telefonicas Panasonic

També pot contactar a través del nostre Telèfon de Servei Tècnic:

 Servei Tècnic Centraleta Panasonic Barcelona