Reparació de Centraletes Telefòniques a Barcelona

L'empresa TS - Telecon Sistemes té un Servei Tècnic expert en la Reparacion de Centraletes Telefòniques a Barcelona.

Les Centraletes Telefòniques o PBX (sigles en anglès de Private Branch Exchange) són les centrals telefòniques de la seva empresa que estan connectades directament a la xarxa pública de telefonia, aquestes centraletes permeten gestionar les trucades internes de la seva empresa, les entrants i les sortints de manera autònoma sobre qualsevol altra central telefònica.

El nostre servei tècnic, està especialitzat en la reparació de Centraletes Alcatel analògiques i IP, però també tenim àmplia experiència i coneixements per a la reparació de centraletes telefòniques Cisco, Panasonic, Netcom, Ericsson, Samsung i Siemens.

No importa el tipus de centraleta telefònica ni l'antiguitat de la mateixa, el nostre Servei Tècnic té experiència en treballar en la reparació de centraletes telefòniques a domicili des de fa més de 20 anys.

Dins de les centraletes telefòniques tenim un ampli estoc de recanvis i línia directa diària amb els diferents fabricants sent business partners directes de:

A més dels nostres principals partners Alcatel i Cisco, també tenim experiència en la reparació de Centraletes Telefòniques per a les següents marques:

En reparar les centraletes, el nostre servei tècnic analitza amb detall la problemàtica a nivell de codis d'error i funcionament de totes les parts de la seva central telefònica: processador, memòria, connectors, leds, routers, switch, IP, extensions, connectivitat, cablejat, trucades d'entrada i sortida, etc...

D'aquesta manera aconseguim, a més de la reparació de la centraleta telefònica, un manteniment preventiu de la telefonia amb una revisió completa perquè aquesta funcioni com el primer dia.

Imatge centraleta telefònica i accessoris Imatge centraleta telefònica Cisco

Accedeixi al nostre formulari de petició Servei Tècnic Centraletes Telefòniques per demanar suport del nostre equip tècnic de TS en la reparació de Centraletes.

Imatge acces al formulari de servei tècnic de centraletes telefòniques

També pot contactar a través del nostre Telèfon central de Servei Tècnic:

 Imatge telèfon reparació centraletes telefòniques a Barcelona 932 289 110

El Servei Tècnic de Telecon Sistemes està ubicat a Barcelona, però presta servei en la reparacio de centraletes telefòniques a domicili a tot Catalunya, (a les províncies de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida), amb servei tècnic a les diferents localitats d'aquestes províncies com són: Hospitalet de Llobregat, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, Cornella de Llobregat, Terrassa, Sabadell, Manresa, Igualada, Martorell, Vilanova i la Geltrú, Granollers, Vic, Sitges, el Prat de Llobregat, Sant Boi, Castelldefels, Viladecans , Mollet, Reus, Tortosa, Cambrils, Salou, Valls, el Vendrell, Figueres, Lloret de Mar, Blanes, Platja d'Aro, Palafrugell, Roses, Olot, Salt, Vic, Mataró, etc ...

Per a més informació de reparació de centrals Alcatel, us recomanem accedir a la nostra pàgina amb informació detallada del servei tècnic i la reparació de centraletes telefòniques Alcatel.

Per a informació addicional de la reparació de centraletes siemens, pot accedir aquí.

D'altra banda, per a més informació de la reparació de centrals Panasonic, pot accedir a la nostra pàgina amb informació detallada del servei tècnic i reparació de centraletes telefòniques Panasonic.

Centraleta Telefònica. Reparació, manteniment i servei tècnic