Venda de Telèfons IP Cisco, Siemens, Alcatel a Barcelona

Telecon Sistemes és una empresa de solucions de telefonia IP a barcelona, en Telecon Sistemes tenim disponibles i realitzem la venda de Telèfons IP de les marques Alcatel, Snom, Yealink, Cisco, Siemens, Senao.

Els Telèfons IP realitzen les seves transmissions a través de VoIP (Voice over IP) o Veu sobre Protocol d'Internet. Amb els telèfons VoIP mitjançant un grup de recursos senyal de veu viatja a través d'Internet en format digital emprant un protocol IP (Protocol d'Internet), en lloc de viatjar de forma analògica a través dels circuits de telefonia convencional.

Dins del nostre catàleg de Telèfons IP tenim disponibles els millors models de les marques de referència:

  • Telèfons SIP Snom sèrie D.
  • Telèfons SIP Yealink sèrie T.
  • Telèfon IP Cisco ip phone 7911.
  • Telèfon IP Cisco ip phone 7940 sèrie.
  • Telèfon IP Cisco ip phone 7960 sèrie.
  • Telèfons IP Siemens Gigaset C470 IP.
  • Telèfons Alcatel IP Touch i Temporis IP.

Tenim disponibles telèfons que treballen sobre els 2 protocols de senyalització per a telefonia IP: SIP i H.323. A més a Telecon Sistemes disposem de Gateways que actuen d'enllaç entre els telèfons IP i la xarxa telefònica analògica tradicional, actuant de forma transparent per a l'usuari i permetent el pas amb les màximes garanties a la telefonia IP.

En la venda telèfons IP, l'equip de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà perquè triï exactament el telèfon que s'adapti a les seves necessitats, a més d'oferir tot el suport necessari per a la correcta instal·lació i configuració de la telefonia IP.

Formulari pressupost Telèfon IP Barcelona

Telèfons IP

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110