Venda de Centraletes Telefòniques. Centraleta Telefònica a Barcelona

Telecon Sistemes - TS és una empresa de solucions de comunicacions empresarials situada a barcelona on li oferim les millors centraletes telefòniques per al seu negoci.

Tenim un ampli catàleg de models per a la venda de Centraletes Telefòniques disponible, amb Centraletes orientades a oficines com la Centraleta Alcatel OmniPCX Office (OXO) o la Centraleta Panasonic 824 i Centraletes orientades a entorns empresarials complexos com la Alcatel OmniPCX Enterprise (OXE).

També tenim disponibles diferents models de centraleta telefònica PBX orientades a la telefonia VoIP, com Centraletes IP i centrals telefòniques inalàmbriques d'última generació.

Si necessita comprar una centraleta telefònica, l'equip de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà perquè la seva empresa tingui la centraleta telefònica que necessita.

En funció de business partners, vam realitzar la venda de centraletes telefòniques Alcatel i també la venda centrals telefòniques Panasonic, Cisco, Siemens, etc ...

Entre les opcions que oferim per comprar una centraleta telefònica ha diferents formes de pagament com el Renting, Lloguer, Venda al comptat, etc ...

Consulti amb el nostre equip de les il·limitades opcions que li oferim des Telecon Sistemes per comprar una centraleta telefònica.

Imatge acces al formulari pressupost centraleta telefònica

Centraletes Telefòniques
 

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110

 

Compra, configuració i instal·lació de centraleta telefònica