Solucions de Veu a Barcelona, Espanya. solucions IP

Introducció a les solucions de veu i solucions ip

En Telecon Sistemes hem TS Comunica que és la solució de veu per a les comunicacions de la seva empresa. TS Comunica aporta els pilars per a les xarxes de veu, amb solució IP i/o convencional, alhora que incorpora les més recents tecnologies Linux, XML, SIP i VXML, a més d'estàndards oberts, com QSIG, H.323, CSTA i SIP.

 

Solucions IP. Solucions de veu a Barcelona

Característiques de les solucions ip i veu TS Comunicació

La solució TS Comunicació, disposa de les següents característiques:

1. Formes de comunicació:
Configuracions tant centralitzades com descentralitzades, amb solucions de sistema IP, IP/TDM o TDM, el que minimitza la necessitat de realitzar inversions addicionals i, a la vegada, garanteix la interoperabilitat gràcies als estàndards oberts.

2. Formes de connexió:
La solució de veu ip TS Comunicació inclou estàndards oberts i tecnologies punteres per aconseguir una solució molt flexible. Gràcies a aquesta solució s'aconsegueix la millora de la rendibilitat de les inversions dels clients simplificant la interrelació i la integració de les seves solucions dins dels entorns de comunicacions, presents o futurs.

3. Serveis de valor afegit:
Les Xarxes Intel·ligents redueixen els costos d'assistència tècnica per a tots els clients de les diferents ubicacions. Per exemple, la transparència de funcions a través dels servidors o la selecció avançada de ruta (ARS) estan disponibles des de qualsevol ubicació, sense necessitat de duplicar el programari en cadascuna. Una única imatge a través de tots els servidors de la xarxa permet gestionar de forma senzilla configuracions àmplies i molt àmplies.

Avantatges de les solucions de veu i solucions ip TS comunica

  • Rendibilitat ràpida i quantificable i reducció de despeses significativa:
  • L'ample de banda compartit en xarxes multi-site permet estalviar entre un 5% i un 30% en costos de subscripció i de comunicació.
  • Les aplicacions centralitzades suposen un estalvi d'entre el 5 % i el 20% en costos de subscripció a operadors i de comunicació.
  • La gestió integrada de les xarxes de veu i dades constitueix un estalvi d'entre el 10% i el 40 %.
  • La centralització del manteniment, de les actualitzacions i dels processos relacionats representa un estalvi d'entre el 5% i el 20 %.
  • Els processos Moure, Afegir, canviar (MAC) permeten estalviar entre un 20% i un 30% (entre el 30 % i el 60% en cablejat).
  • Les solucions de convergència entre telefonia fixa i mòbil (extensió a mòbil i manera dual WiFi/SIP ) permeten estalviar entre un 10 % i un 20% en trucades a mòbils.
  • El Contact Center IP integrat millora el grau de satisfacció dels clients oferint-los una resposta més ràpida.
  • La migració fluïda suposa un estalvi d'entre el 20% i el 50 % en les inversions anuals en maquinari per a centraletes telefòniques PBX.

Contacti amb Telecon Sistemes per conèixer més detalls de les solucions de veu i solucions ip, i com aquestes solucions poden ajudar a millorar les comunicacions de la seva empresa.

Formulari pressupost Solucions Veu IP TS Comunicació Barcelona