Telefonia per a Empreses a Barcelona. Fixa i mòbil mes barata.

Introducció a la telefonia per a empreses més barata

La solució TS Estalvia és la solució més innovadora del mercat, pensada perquè les empreses estalviïn de veritat en les seves comunicacions corporatives.

Els productes i solucions existents fins al moment en el mercat consisteixen en estalvis en part de les comunicacions empresarials (Tarifes Planes Nacionals, que, per un import mensual inclouen les trucades locals, provincials i interprovincials) deixant de banda el gran pes del cost total de les comunicacions de les companyies com són les trucades a telèfons mòbils i les trucades internacionals. És per això que en Telecon Sistemes hem dissenyat la solució TS Estalvia.

Telefonia per a empreses mes barata. Fixa i mòbilCaracterístiques de la telefonia fixa i mòbil per a empreses més barata

La solució TS Estalvia, està dissenyada, construïda i evolucionada per Telecon Sistemes per tal d'obtenir estalvis significatius en les comunicacions empresarials.

En la solució estan contemplades:

1. Integració amb la centraleta

La solució TS Estalvia és una solució perfectament integrable en qualsevol centraleta de qualsevol model. La centraleta pot disposar de tecnologia analògica o tecnologia IP.

2. comunicacions internacionals

A nivell de trucades, la solució TS Estalvia ofereix a les empreses la possibilitat de:

 • Distribució dels documents a les persones definides amb els documents annexats necessaris per a la realització de l'activitat.
 • Realitzar trucades internacionals a un cost molt reduït gràcies a la possibilitat d'escollir un operador IP amb què enrutar aquest tipus de trucades.
 • Realitzar videoconferències entre els propis empleats de la companyia a un cost reduït.
 • Transferència d'arxius.
 • Disposar de nombres locals de multitud de continents del món.

La solució TS Estalvia inclou un Panell de Control per gestionar i controlar el compte d'Operador que disposi la companyia i poder comprar i gestionar grans quantitats de crèdit d'una manera més senzilla.

3. comunicacions Mòbils

A nivell de trucades a mòbils, la solució TS Estalvia ofereix a les empreses la possibilitat de:

 • Configurar les línies mòbils existents en l'empresa com a extensions fixes de la centraleta.
 • Configuració de nombres curts en línies de mòbils per a trucades entre extensions de l'empresa.

La solució TS Estalvia li permet afegir funcionalitats avançades com són:

 • Números freqüents, numeració curta, pla d'extensions fix-mòbil, restricció de trucades, desviaments avançats, transferència de trucades, integració amb centraletes telefòniques PABX, etc...
 • Tots els serveis configurables per la persona autoritzada en una eina web d'ús intuïtiu.
 • Personalitzable de forma individual per cada client.

ASPECTES A DESTACAR DE TS Estalvia:

 • Solució integrable en qualsevol centraleta empresarial, analògica o IP.
 • Possibilitat de gestionar els comptes de saldo de trucades d'operadors per al trànsit internacional a través d'un Panell de Control.
 • Transferència d'arxius.
 • Vàlid per a l'operador de telefonia de VoIP triat pel client.
 • Solució econòmica, totes les trucades internacionals o mòbils corporatius es facturaran a un preu molt reduït (per a la resta de trucades s'aplicarà el pla de preus que disposi contractat amb el seu operador habitual).
 • Mobilitat i comoditat per als treballadors de l'empresa: les trucades a mòbils podran efectuar marcant un número curt, com si es tractés d'una extensió fixa més.
 • Facilita el treball en equip , el fet de disposar d'una solució que gestioni les trucades a telèfons mòbils com si es tractés d'una extensió corporativa més, facilita l'accés a qualsevol empleat de l'empresa i un augment de la productivitat.

TS Estalvia és adaptable a qualsevol protocol de comunicacions de veu sobre IP: SIP, H323, ...

FAQ de la Telefonia per a empreses més barata

La instal·ació de la solució TS Sempre Fix afecta el funcionament habitual de les meves comunicacions?

No, les comunicacions empresarials no es veuen afectades per la solució TS Sempre Fix. La solució és totalment integrable en qualsevol centraleta de comunicacions disponible a l'empresa.

La instal·lació de la solució TS Estalvia implica la instal·lació d'equips específics?

La solució pot implicar la instal·lació d'un equip específic en el cas de realitzar el control de trucades internacionals.

Hauré d'utilitzar un telèfon específic perquè aquesta solució funcioni?

No, aquesta solució funcionarà des de qualsevol telèfon (fix o mòbil) disponible a la seva companyia.

Podré configurar amb quin operador de telefonia facturar les trucades?

Si, desde Telecon Sistemes es realitzarà la configuració preferent pel client de totes les trucades realitzades des de la xarxa corporativa, configurant les extensions fixes i les mòbils. El client podrà decidir quin operador de telefonia facturarà totes les seves trucades. Les trucades realitzades dins de la xarxa de comunicacions corporatives seran facturades a un cost molt reduït gràcies a la solució TS Estalvia.

A més, es permetrà que el client triï l'operador de telefonia amb què facturar una determinada trucada, permetent triar en un moment determinat si voleu canviar d'operador amb el qual facturar una determinada trucada.

Aquesta solució funciona per a qualsevol telèfon fix o mòbil disponible?

Si, aquesta solució és totalment independent del model de telèfon que disposi.

Com s'ha pogut veure TS Estalvia li ofereix la Telefonia per a Empreses Fixa i mòbil més barata, contacti amb l'equip de Telecon Sistemes per conèixer més detalls de la nostra solució TS Estalvia, i com aquesta solució pot ajudar a la seva empresa.

Formularii pressupost Telefonia Empreses Barcelona