Instal·lació de Centraletes Telefòniques a Barcelona

Telecon Sistemes-TS és una empresa de solucions de comunicacions empresarials situada a barcelona on li oferim el servei d'instal·lació de centraletes telefòniques per la seva empresa.

En els projectes d'instal·lació de Centraletes Telefòniques, el nostre servei tècnic amb gran experiència en aquest tipus de projectes s'encarrega personalment de la instal·lació perquè sigui un èxit i tot funcioni correctament.

Les Centraletes Telefòniques són una part important de qualsevol empresa, ja que són les que permeten gestionar les trucades internes, les entrants i les sortints de la seva empresa. Per això és important que la instal·lació de la telefonia es realitzi correctament.

En els projectes d'instal·lació de centraletes telefòniques tenim en compte tots els factors necessaris per a la correcta instal·lació, des del cablejat, la instal·lació de telefonia i els elements de xarxa associats, fins a la pròpia configuració i programació de la centraleta.

No importa la marca ni el tipus d'equip a instal·lar, en Telecon som business partners directes d'Alcatel i Cisco, a més d'una àmplia experiència en la instal·lació de Centraletes Telefòniques Panasonic, Siemens, ...

Tampoc importa el tipus de tecnologia utilitzada per la centraleta telefònica per funcionar: centraleta ip (voip), centraleta analògica, centraletes sense fils.

 

instal·lació centraletes telefòniques a barcelona Instal·lació centraletes telefoniques a Barcelona. Instal·lació de Telefonia

 

En Telecon Sistemes a més de la instal·lació de telefonia, també realitzem la Venda de Centraletes Telefoniques de les marques Alcatel, Cisco, Panasonic i Siemens. Podeu accedir al nostre apartat especial dedicat a la Venda de Centraleta Telefònica.

Si necessita un equip de confiança per a la instal·lació de la centraleta telefònica de la seva empresa, contacti amb l'equip de Telecon Sistemes.

Formulari pressupost Instal·lació Centraleta Barcelona

Telecon Sistemes és una empresa amb servei d'instal·lació de centraletes telefòniques amb seu a Barcelona, però també presta servei amb assistència a domicili a la resta de Catalunya, a Tarragona, Girona, Lleida i les seves respectives localitats: Hospitalet de Llobregat, Badalona, Cornella de Llobregat, Manresa, Santa Coloma, Sabadell, Terrassa, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès, Igualada, Martorell, Sitges, Gavà, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi, el Prat de Llobregat, Rubí, Mollet del Vallès, Vic, Figueres, Olot, Salt, Lloret de Mar, Platja d'Aro, Roses, Palamós, Blanes, Palafrugell, Tortosa, Reus, Valls, el Vendrell, Salou, Cambrils, etc...

Compra, configuració i instal·lació de centraleta telefònica