Cartelleria Digital a Barcelona. Digital Signage Software

En Telecon Sistemes empresa de solucions de comunicacions empresarials ubicada a Barcelona, tenim disponibles els millors sistemes de pantalles i software de Cartelleria Digital.

Amb programari de Cartelleria Digital (Digital Signage) de primeres marques com Spinetix o Cayin, i les pantalles d'alta qualitat de Lg i Samsung des TS facilitem la integració de les pantalles led per a publicitat en els comerços i empreses.

Imatge de la presentació de cartelleria digital de Telecon Sistemas a Barcelona

La Cartelleria Digital o Digital Signage permet a les empreses i comerços fer un salt de qualitat pel que fa a la publicitat digital, enrere han quedat els antics cartells publicitaris en què la publicitat era estàtica i no cridava l'atenció dels usuaris.

Ara mitjançant les solucions de Digital Signage, compostes de software de cartelleria digital i pantalles de publicitat, el seu comerç o empresa pot mostrar de manera dinàmica i adaptada segons el dia, l'hora, el lloc, etc ... el tipus de publicitat digital que els seus clients necessiten veure.

Software:

  • Spinetix
  • Cayin

Pantalles Led per a publicitat:

  • Lg
  • Samsung

Pantalles Interactives Elo Touch Solutions.

Si està interessant en incoporar un sistema de cartelleria digital en el seu negoci, pot consultar les nostres diferents guies per sectors:

En Telecon Sistemes som experts en la integració i configuració de Cartelleria Digital per al seu negoci, si es requereix un sistema de Cartelleria Digital per la seva empresa l'equip expert de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà perquè triï exactament la solució que s'adapti a les necessitats de la seva empresa o comerç, a més d'oferir tot el suport tècnic necessari per a la seva correcta instal·lació, configuració i ús.

Imatge enllaç amb el formulari de petició de informació de cartelleria digital de Telecon Sistemas

Cartelleria Digital

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110