Sistema de Videoconferència Yealink

El nou sistema de videoconferència Yealink Meeting, és el sistema de videoconferència cloud d'una de les empreses més importants a nivell mundial en l'àmbit de les comunicacions unificades i els entorns de videoconferència.

Logos Yealink Daratel

Yealink Meeting és un sistema de videoconferència global, que ofereix la possibilitat de realitzar reunions de forma ràpida i àgil entre qualsevol grup de persones, sense importar el lloc o el moment.

Què Ofereix Yealink Meeting?

  • Yealink Meeting ofereix unir-se a reunions mitjançant mòbil, tablet, PC o qualsevol equip de videoconferència de sala.
  • Compatible amb Microsoft Teams.
  • Videoconferència Full HD, amb fins a 500 participants de vídeo.
  • 49 imatges en pantalla per reunió.
  • Possibilitat d'utilitzar pissarra interactiva per anotacions des del PC i equips de videoconferència.
  • Opció de webinar / streaming amb fins a 10.000 participants.

Tecnologia de Yealink Meeting

Yealink ofereix connectivitat des de qualsevol lloc de la terra, amb un servei global i 99% d'àrees principals cobertes. A més ofereix una disponibilitat de l'99,93% i una baixa latència de 85ms permetent la millor cálidad de les connexions.

La seguretat que ofereix el sistema de videoconferència Yealink Meeting és d'alt nivell: codificació d'àudio i vídeo (totes les reunions estan codificades i protegides), compta amb un sistema de xifrat de seguretat multi-nivell, proporciona l'aïllament de dades i compleix a l' 100% amb la GDPR (antiga LOPD).

A més de Microsoft Teams, també és possible connectar-se des d'Outlook, Audio de l'Telèfon, Navegador d'Internet, app Mòbil (iOS i Android) i equips de videoconferència dels principals fabricants: Polycom, LifeSize, Cisco, Avaya, etc.

Sistema de videoconferencia Yealink Meeting

El sistema de videoconferència Yealink Meeting compta amb una interfície d'usuari intel·ligent i senzilla, que permet mantenir les reunions de treball de forma fàcil i ofereix una solució de videoconferència per a les necessitats de reunions de vídeo de les empreses.

Per a més informació sobre el sistema de videoconferència Yealink Meeting, contacti amb Daratel aquí.