Sistema de Comunicacions 3CX V16 actualització 5

Amb l'actualització v16 Update 5 del Sistema de Comunicacions 3CX es millora considerablement el teletreball ara que tothom necessita tenir millors solucions en aquest apartat.

Daratel 3CX Platinum partner

Amb la nova versió té disponible aplicacions incorporades per Android i iOS amb suport per a vídeo trucades per a una comunicació directa, noves opcions de trucada d'emergència i una extensió per a Google Chrome que ofereixen el següent nivell en les seves comunicacions empresarials.

Contacti amb Daratel per realitzar l'actualització del seu PBX 3CX a la nova versió V16 update 5.

Nova Aplicació iOS per millorar les seves trucades amb vídeo

Amb la nova app per iOS de l'actualització v16 Update 5 de 3CX. Es millora considerablement les trucades de vídeo. La nova App iOS suporta el servei actualitzat de Push d'Apple, fent-la la companya ideal per al teletreball, oferint:

  • Trucades de vídeo - Comunicació cara a cara quan truqui a altres apps iOS, apps Android i Client Web a Apps iOS
  • Trucades Segures per defecte - Asseguri totes les trucades telefòniques amb el túnel xifrat en V16. Això es mostra amb la icona de cadenat groc durant una trucada
  • Continuar connectat en la trucada - Automàticament s'encarrega de solucionar possibles errors de xarxa i canvis entre connexions WiFi o 3G / 4G, estalviant-li el que es tallin les trucades i haver de tornar a marcar

Nova extensió Google Chrome per al Teletreball des del PC

L'última versió de l'extensió 3CX de el Navegador Google Chrome li permet administrar fàcilment les seves trucades directament des del seu escriptori, incloent aquestes funcionalitats:

  • Marcació ràpida
  • Notificacions de Trucades Entrants
  • Editar les preferencies directament a l'extensió del Navegador

Noves opcions per asistència en casos de Emergència

L'actualització Update 5 afegeix suport per a les Regles de Serveis d'Emergència E911, reforçant les opcions per números d'emergència amb:

  • Números d'Emergència configurables - Afegiu i administreu números d'emergència amb opció de filtrat de grup / extensió i rutes designades de SIP
  • Opcions de Notificació d'Emergències - Afegiu una plantilla de missatge personalitzada, correu electrònic, char i notificacions d'àudio per utilitzar quan es realitza una trucada a un número de resposta d'emergència
  • ID de trucada de sortida Personalitzat - Definiu un ID d'Crida personalitzat, ex. 1 ELIN (Número d'Identificació d'Ubicació d'Emergència) i associï amb el seu proveïdor VoIP amb un ERL (Ubicació de Resposta d'Emergència) per a trucades d'emergència
  • Nom de Política - Afegiu el paràmetre "%% EMERGENCYRULENAME %%" a la plantilla de notificació per proporcionar informació més útil en una trucada d'emergència

Altres Millores que inclou la versió V16 actualització 5 de el Sistema de Comunicacions 3CX

Còpies de Seguretat en Línia amb Dipòsits d'Emmagatzematge de Google - Guardi els seus backups i arxivi els seus enregistraments en el seu compte a Google Cloud per a un emmagatzematge segur i de bon preu.

App Windows – Actualitzada per estar en sincronia amb els controls i APIs de l'Update 5, aquesta versió requereix d'v16 Update 5 o posterior.

Xat Actualizat – Acompliment millorat de xat al Client Web i Live Xat 3CX per a una experiència més eficient de missatgeria.

Motor del PBX - Millorat per a un acompliment més ràpid, accelerant el temps de resposta i càrregues de serveis per a centres d'atenció telefònica més grans.

Per més informació Contacti amb Daratel.