Nou servei de Comunicacions Certificades

A Daratel els presentem el nostre nou servei de Comunicacions Certificades, amb el que podem oferir serveis com el Email Certificat per empreses garantint la seguretat en la transmissió de informació i documents entre emissor i destinatari.

Daratel dona el servei conjuntament amb el seu partner Punto Neutro que es un proveïdor de comunicacions electròniques certificades.

Imatge partner comunicacions certificades

La nostra col·laboració amb "Punto Neutro" ens permet oferir serveis que van des de les comunicacions certificades per email i SMS, fins depòsit certificat de documents en linea. Oferint seguretat i capacitat demostrativa per totes les seves comunicacions i processos digitals.

El objectiu que es busca amb aquest servei es: Oferir un sistema que permeti generar evidencies digitals de tots els seus processos comunicatius amb tercers, així com agilitzar i millorar els processos de comunicació i gestió diaris per a que en darrera instancia sigui molt més eficient en el seu treball diari.

Establir-nos com el canal de comunicacions digitals certificades de referencia per clients privats, professionals o empreses de qualsevol sector o àmbit d'activitat, oferint un conjunt de serveis de comunicació electrònica que els permetin abastir totes les seves necesitats de comunicació d'una forma fàcil, eficient i segura.

En el següent enllaç té tota la informació del servei de Email Certificat.

Per més informació, contacti amb Daratel.