Notícies TS

27/set/19

En un procés que es va iniciar el 2015 i que en principi durava fins 2023 (actualment està previst que finalitzi al novembre de 2024), el tancament de les centrals de coure és un procés que s'executa per a la transformació de la xarxa de comunicacions del territori Espanyol.

11/jun/18

A finals de 2015 es va iniciar el procés de tancament de les centrals de coure, un procés necessari dins de la transformació de la xarxa de comunicacions del territori Espanyol que durarà fins 2023.

El procés de transformació de la xarxa de comunicacions es deu al desplegament de la nova xarxa de fibra òptica. Una xarxa que permet millorar àmpliament l'oferta i qualitat de les comunicacions que s'ofereixen tant a particulars com a les empreses.

12/febr/16

Distribuïdor Alcatel Enterprise Expert Business Partner

Aquest 2016 a Telecon Sistemas hem tornat a renovar la certificació oficial com a distribuïdor Alcatel Enterprise Expert Business Partner.

Aquesta certificació oficial de Alcatel-Lucent certifica el màxim nivell de preparació tècnica i a nivell d'anàlisi de les solucions i equips de l'empresa Alcatel-Lucent.

03/nov/15

Des de TS-Telecon Sistemas presentem un interessant esquema amb els detalls del procés de trasllat de la centraleta telefònica i els equips de telefonia (servidors, xarxa i terminals) a una nova ubicació.

10/febr/15

Imatge de Logo Alcatel Business Partner de Telecon Sistemas

Telecon Sistemas ofereix les promocions Alcatel Transform i Alcatel Connect IP +, amb descomptes per a les renovacions dels seus sistemes de telefonia antics i projectes de connexió de la seva centraleta Alcatel OXO a IP.

03/febr/15

Imatge Alcatel Expert Business Partner

L'empresa Alcatel Lucent acredita un altre any més a Telecon Sistemas com a distribuïdor Alcatel Expert Business Partner.

La certificació Expert del programa Alcatel Business Partner, té com a objectiu la màxima preparació a nivell tècnic i funcional dels productes i solucions que ofereix l'empresa Alcatel.

10/nov/14

Imatge del logo de distribuidor d'Alcatel

Alcatel-Lucent llança durant aquest últim trimestre del 2014 una nova versió de la Suite Open Touch per petites i mitjanes empreses al costat de l'última versió de OmniPCX Office RCE R10. (OXO release 10)

10/oct/14

Telecon Sistemes posa a disposició dels seus clients un nou cercador de productes a la seva pàgina web. Gràcies a ell podrà realitzar una recerca de tots els productes disponibles al catàleg de TS.

El cercador ofereix dues opcions de de filtrat permet buscar tant per tipus de productes: router, Pantalles interactives, centraletes, cartelleria digital, etc, com per la marca dels mateixos: Alcatel, Cisco, LG, Polycom, etc

03/ago/14

Logo AudioCodes

AudioCodes, empresa líder en productes i serveis relacionats amb la tecnologia de VoIP va anunciar la seva nova estratègia de software (SBC) Session Border Controller per al seu ús en entorns hosting, data centers així com en el núvol.

10/jun/14

Alcatel - Lucent va presentar els seus nous productes i funcionalitats en resposta a l'auge de noves aplicacions en l'entorn empresarial.

La divisió empresarial de Alcatel-Lucent, va donar a conèixer el seu nou switch o commutador d'accés i noves funcionalitats de xarxa. Aquestes proporcionen als TI una forma més fàcil de visualitzar i controlar la xarxa permetent paral·lelament que els usuaris puguin utilitzar les aplicacions que necessiten de forma més flexible.