Reparació track XDSI per a mòbils Comsat 150N Basic a Barcelona

Data de projecte: 
2014/09
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Track XDSI per a mòbils Comsat 150N Basic
Necessitat: 
Solucionar problemes amb les trucades a mòbils
Solució aportada: 

Empresa dedicada a serveis informàtics amb oficines ubicades a Barcelona, es posa en contacte amb el departament de Telecon Sistemas causa de que té problemes en realitzar trucades a mòbils.

Concretament el client comenta que en realitzar trucades a telèfons mòbils amb força freqüència el nombre marcat sona com ocupat.

El nostre tècnic es desplaça a l'empresa per revisar la instal·lació telefònica i tractar d'ubicar l'origen de la incidència.

Es realitzen diferents proves de connexió i es confirma que el problema és en fer trucades a números mòbils. Aquestes trucades es realitzen a través d'un Track XDSI Comsat 150N Basic i és en aquest punt on hi ha el problema, aquest equip perd el sincronisme i com a resultat els números mòbils amb els que es comuniquen sonen com a ocupats.

Perquè els usuaris puguin realitzar trucades a mòbils, es redireccionen aquestes a través de línies XDSI normals a l'espera de substituir el track Comsat per un de nou.

Al client se li facilita un pressupost d'un nou enllaç XDSI per a mòbils, i un cop acceptat el nostre servei tècnic realitza la instal·lació del nou track Comsat 150N Basic i configura la centraleta per encaminar de nou la sortida de les trucades a mòbils a través del track.

En darrer lloc, el nostre tècnic realitza unes trucades de prova per confirmar que tot funciona correctament i segons el previst.

Temps d'execució: 
3 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Les trucades a mòbils es realitzen amb normalitat
Imatge de Track XDSI per a mòbils Comsat 150N Basic

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110