Reparació de Centraleta Siemens HIPATH 2030 PBX IP al Masnou

Data de projecte: 
2014/09
Localitat (Zona): 
Masnou (Maresme)
Equip / Servei: 
Centraleta Siemens hipath 2030 PBX IP
Necessitat: 
Reparació d'una centraleta telefònica Siemens
Solució aportada: 

Empresa dedicada a la venda i manteniment de productes de seguretat amb una de les seves seus al Masnou, contacta amb Telecon Sistemas per a la reparació d'una centraleta telefònica Siemens que està incomunicada, és a dir que no poden rebre ni fer trucades.

Donada la urgència, un dels nostres tècnics es desplaça ràpidament a les oficines de l'empresa per determinar la causa que els ha deixat telefònicament incomunicats.

El nostre tècnic revisa la centraleta Siemens model HIPATH 2030 PBX IP i la configuració i determina que la central Siemens s'ha reiniciat i tornat a les opcions de fàbrica.

Per aquesta raó la centraleta ha perdut totes les configuracions definides sobre ella, com per exemple la taula d'IP, nodes, extensions, etc ...

Per programar de nou la centraleta telefònica amb les configuració correcta, es contacta amb la seu central de l'empresa a Itàlia perquè faciliti els paràmetres base sobre els quals programar de nou la central.

Un cop configurada de nou la centraleta Siemens amb els paràmetres adequats, es realitzen proves per confirmar que tota la infraestructura de comunicacions telefòniques funciona tal com ho feia abans de la incidència.

Un cop realitzada la reparació de la centraleta Siemens 2030, el nostre tècnic de Telecon Sistemes proposa al client tenir una còpia de seguretat de la configuració de la centraleta, per poder programar els canvis en cas d'una situació similar a l'ocorreguda.

Premi aquí, per més informació sobre reparació de centraletes Siemens.

Temps d'execució: 
2,5 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Centraleta Siemens 2030 PBX IP funcionant
Imatge de centraleta telefònica Siemens HIPATH 2030 PBX IP

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110