Manteniment i ampliació d'instal·lació telefònica a Barcelona

Data de projecte: 
2014/09
Localitat (Zona): 
Barcelona
Equip / Servei: 
Manteniment i ampliació de l'actual instal·lació telefònica
Necessitat: 
Manteniment del cablejat i programació d'una ampliació d'extensions mòbils a la central
Solució aportada: 

Centre d'integració laboral ubicat a Barcelona contacta amb Telecon Sistemas per a un servei de manteniment de la seva instal·lació telefònica.

En concret, és necessari realitzar un manteniment del cablejat de la instal·lació telefònica d'unes noves oficines, la instal·lació de la seva central de telefonia Alcatel OXO en una nova ubicació i una ampliació de terminals (mitjançant la instal·lació d'un track per a mòbils) per configurar extensions amb mobilitat dins de l'empresa.

El track per a mòbils es sol realitzar amb l'objectiu de reduir la despesa telefònica, però en no necessitar de cablejat fins a la seva ubicació també és una solució interessant en empreses i llocs on la instal·lació de cablejat pot resultar problemàtica.

El nostre servei tècnic es reuneix amb el client per obtenir el màxim detall l'estat de la instal·lació telefònica actual, així com de les millores i ampliacions que volen realitzar a la mateixa.

Un cop acceptat el pressupost per part del client, els nostres tècnics de Telecon Sistemes es desplacen a les oficines per executar les tasques de manteniment i programació acordades, entre les diferents accions que es realitzen tenim:

  • Manteniment del cablejat existent en el nou local, substitució dels cables que presenten algun tipus de deteriorament així com la revisió i reparació dels connectors dels cables de xarxa.
  • Connexió del cablejat a la central Alcatel OXO de la qual disposen aquestes oficines i configuració de la mateixa.
  • Ampliació de la central telefònica mitjançant la instal·lació de tracks per a mòbils en diversos punts. Aquest tipus d'instal·lació permet disposar d'un telèfon mòbil com si fos un de fix associat a una extensió de la central de telèfons.
  • Programació de la central Alcatel OXO per afegir les noves extensions i terminals mòbils.

Finalment els nostres tècnics realitzen tot tipus de proves per confirmar el correcte funcionament de la instal·lació telefònica.

Premi aquí, per més informació sobre la reparació i el manteniment de xarxes de cablejat estructurat.

Temps d'execució: 
7 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Instal·lació telefònica i noves extensions mòbils funcionant correctament
Imatge del manteniment d'instal·lació telefònica

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110