Lloguer de centraleta telefònica a Cornellà del Llobregat

Data de projecte: 
2008/02
Localitat (Zona): 
Cornellà del Llobregat (Baix Llobregat)
Equip / Servei: 
Centralita Telefònica PBX
Necessitat: 
Llogar una centraleta per gestionar la telefonia de l'empresa
Solució aportada: 

Empresa especialitzada en fabricació de components industrials amb oficines i fàbrica ubicades a Cornellà del Llobregat (Barcelona) contacta amb el departament comercial de Telecon Sistemas per sol·licitar informació sobre centraletes telefòniques, els seus preus, manteniments, etc.

El nostre comercial conversa amb el client per tal d'obtenir tota la informació necessària per poder assessorar-lo adequadament d'acord a les seves necessitats.

Dins de les diverses opcions de les que disposa el client per adquirir una centraleta: rènting, compra i lloguer, aquest es mostra més interessat per l'opció de lloguer.

En base a aquesta conversa, se li fa una oferta al client en la qual s'inclou en concepte de lloguer trimestral una centraleta telefònica i 8 telèfons que permetran cobrir totes les seves necessitats inicials. En un futur, si fos necessari podrien ampliar el nombre de terminals o les funcions de la centraleta per adequar-se a la nova situació

S'estableix un dia per a la instal·lació i configuració de la mateixa a l'empresa del client per part dels tècnics de Telecon. Es connecta la centraleta a l'actual infraestructura de l'empresa i es realitzen proves amb els nous telèfons per confirmar que tot està correcte.

Temps d'execució: 
4 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Centraleta telefònica instal·lada en règim de lloguer
Imatge de centraleta telefònica

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110