Instal·lació de cablejat telefònic a Sant Andreu de la Barca

Data de projecte: 
2014/08
Localitat (Zona): 
Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat)
Equip / Servei: 
Instal·lació de cablejat telefònic
Necessitat: 
Substitució de cablejat danyat durant un incendi
Solució aportada: 

Empresa dedicada al sector de l'automoció contacta amb l'equip tècnic de Telecon Sistemas sol·licitant pressupost per a la instal·lació d'un nou cablejat telefònic a causa de que l'actual està danyat per un incendi que es va produir a les seves instal·lacions.

Els nostres tècnics comenten els detalls amb el client i es desplacen a l'empresa per determinar el dany causat a la instal·lació de cablejat i el material que serà necessari substituir.

Posteriorment a la visita del nostre servei tècnic, s'envia un pressupost al client amb les hores i el material requerit. Un cop acceptat, s'estableix el dia de la intervenció.

Els nostres tècnics es desplacen novament a l'empresa i revisen el cablejat danyat. Tal i com es va acordar, la instal·lació del cablejat telefònic serà substituït per una mànega de 50 parells i repartidors de 100 parells que substituiran les antigues mànegues de 50 i 25 parells danyades pel foc.

Finalitzada la instal·lació del nou cablejat, es realitzen les proves pertinents per confirmar que tota la nova instal·lació de cablejat telefònic i els equips de comunicacions que treballen amb la xarxa funcionen correctament.

Premi aquí, per més informació sobre la instal·lació de cablejat estructurat.

Temps d'execució: 
7 hores (desplaçament inclòs)
Resultat Final: 
Cablejat substituït i funcionalitat restablerta
Imatge de mànega de parells de cablejat

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110