Telecon Sistemes partner de AudioCodes a Espanya

Imatge logo AudioCodes

Telecon Sistemes en el seu camí cap al futur de les comunicacions de Veu per IP, és nou partner oficial de AudioCodes a Barcelona, Espanya.

La nova aliança amb AudioCodes permet Telecon ser oficialment un integrador de sistemes de comunicacions Veu IP amb la qualitat de la millor tecnologia.

AudioCodes Ltd (NASDAQ: AUDC) és una companyia que dissenya i desenvolupa serveis avançats de veu sobre IP (VoIP) i productes per a xarxes IP de veu i dades per als proveïdors de serveis i empreses.

AudioCodes és una empresa líder en el mercat focalitzada en la tecnologia de les comunicacions sobre Veu IP amb productes i aplicacions desplegats a nivell mundial en banda ampla, mòbil, xarxes empresarials i de cable.

La companyia ofereix una àmplia gamma d'innovadors productes com els Gateway VoIP, Session Border Controllers (SBC), telèfons IP, media servers i aplicacions de valor afegit.

La tecnologia de AudioCodes, VoIPerfectHD ™, es basa en el lideratge de AudioCodes a la DSP, la codificació de veu i les tecnologies de processament de veu.

Les tecnologies d'alta definició de Veu sobre IP de AudioCodes ofereixen la intel·ligibilitat millorada i una millor experiència a l'usuari final de les comunicacions de veu sobre IP.

Per a més informació sobre AudioCodes, visiteu www.audiocodes.com
 

Telecon Sistemes Partner d'AudioCodes a Espanya
Logo AudioCodes a Espanya