Telecon Sistemas obté certificat Expert d'Alcatel Lucent

Logotip de Alcatel Expert Business Partner de Telecon Sistemas

A Telecon Sistemas som Alcatel Expert Business Partner, i estem acreditats amb el màxim certificat que es pot atorgar per part de l'empresa de Telecomunicacions Alcatel Lucent.

Alcatel-Lucent Expert Business Partner és una certificació global per experts en solucions de xarxes, veu i dades d'Alcatel.

Aquesta acreditació certifica als nostres tècnics d'Alcatel al més alt nivell en les comunicacions d'Alcatel Lucent, i s'atorga després de passar tots els exàmens i certificacions necessàries.

A Telecon Sistemas treballem amb Alcatel Lucent en els diferents equips i sistemes d'aquesta marca, tant en telefonia com en dades.

Dins d'aquests equips i sistemes tenim diferents opcions disponibles per a venda, manteniment i reparació:

Per als nostres clients és una tranquil·litat treballar amb Telecon Sistemas amb els productes i solucions de Alcatel, saben que rebran del nostre equip tècnic: qualitat, implicació i el millor suport de les solucions de veu i dades d'Alcatel.

Juntament amb Alcatel, oferim solucions de comunicacions segures i d'altes prestacions i infraestructures de xarxes, tot això per a petites, mitjanes i grans empreses dels nostres clients.

Si necessita tècnics de productes i solucions Alcatel del màxim nivell, contacti amb Telecon Sistemas.

Logotip de Alcatel Expert Business Partner de Telecon Sistemas
Logotip de Telecon Sistemas