Nou commutador (switch) i capacitats SDN de la mà d'Alcatel-Lucent

Alcatel - Lucent va presentar els seus nous productes i funcionalitats en resposta a l'auge de noves aplicacions en l'entorn empresarial.

La divisió empresarial de Alcatel-Lucent, va donar a conèixer el seu nou switch o commutador d'accés i noves funcionalitats de xarxa. Aquestes proporcionen als TI una forma més fàcil de visualitzar i controlar la xarxa permetent paral·lelament que els usuaris puguin utilitzar les aplicacions que necessiten de forma més flexible.

A causa de la cada vegada més creixent aposta per la "núvol" i el BYOD (Bring your own device / Porta el propi dispositiu), el nombre d'aplicacions en l'entorn empresarial segueix creixent. Per això, per garantir una xarxa segura i un compliment de les funcionalitats i objectius de l'empresa, els departaments de TI necessiten noves opcions i eines.

Paral·lelament Alcatel ofereix el seu catàleg de solucions amb capacitats SDN (Software Defined Networking) que permet fer més fluid el trànsit de la xarxa facilitant el desplegament d'aplicacions.

La seva arquitectura SDN d'extrem a extrem inclou a més el suport d'interfícies SDN en l'accés, el nucli de la xarxa i en els centres de dades, permetent interoperabilitat amb solucions de tercers en un futur la qual cosa permet assegurar la inversió.

Un exemple d'aquestes innovacions, és la nova família de switch Alcatel OmniSwitch 6860 (OS6860). Aquests equips, disposen de capacitat de programació, eines d'anàlisi integrades i un dels més avançats commutadors gigabit.

Xarxes LAN sense fils d'Alcatel

Seguint la política d'Accés Unificat, Alcatel-Lucent Enterprise concentra els seus esforços en oferir serveis de xarxa disponibles tant en xarxes fixes com mòbils. Una clara millora que inclou capacitats de DPI de fins a 1.500 aplicacions i suport de programació (SDN) en els controladors OmniAccess WLAN d'Alcatel-Lucent.

En aquesta línia, es van llançar uns punts d'accés OmniAccess per fer front a l'increment de la implementació de xarxes Gigabit en les connexions sense fils (802.11ac) així com les diferents necessitats de desplegament amb punts d'accés d'exterior, de baix cost i instantanis.

Tot això permetrà fer front als nous usuaris mòbils, creant un transport més segur i fiable a la xarxa i facilitant les tasques als administradors TI.

Per a més informació sobre solucions d'Alcatel, contacti amb Telecon Sistemas.

Commutador Alcatel Omniswitch 6860