Elo Touch publicitat amb pantalles tàctils per a oficines i hotels

Elo Touch Systems empresa pionera en tecnologia de pantalles tàctils, va presentar al centre d'Exposicions de Xangai seus nous productes de digital signage interactiu (IDS) centrant-se en la publicitat del sector hotels i centres comercials.

Elo Touch com a especialista del sector, va mostrar en el seu estand pantalles tàctils de 32, 42 i 70 polzades, encapçalats pels models 3201L, 4201L, IDS7001L multitoque respectivament.

Totes elles són pantalles led de gamma professional que consten d'alta definició, fins a 178º d'angle de visió i una durada de fins a 50.000 hores. Combinen les prestacions que els confereixen els processadors IntelCore i3 i i5 amb una excel·lent eficiència energètica.

Tota aquesta gamma de pantalles tàctils professionals Elo Touch incorporen un programari d'administració per a la visualització i el control de la xarxa de publicitat digital de forma centralitzada des de qualsevol equip amb navegador web, tablet o Smartphone.

La capacitat tàctil de la tecnologia IDS Elo Touch permet mostrar continguts digitals interactius que són més atractius i més fàcils d'interpretar per a qualsevol consumidor. Tot això suposa una millora en la percepció i l'experiència global. Des del punt de vista empresarial, el contingut interactiu, la informació i promocions en temps real permet millorar les vendes de productes i serveis del sector hoteler.

Durant aquest esdeveniment la companyia Elo Touch Systems va realitzar un conjunt de demostracions dels seus sistemes enfocats a mostrar la seva utilitat en un entorn d'oficines i hotels. En aquesta línia van mostrar tota una gamma de possibilitats que inclouen recepcionista virtual, pantalles digitals interactives, directoris i continguts panoràmics de 360​​º entre d'altres.

Si està interessat en pantalles tàctils Elo Touch i en sistemes de publicitat digital contacti amb Telecon Sistemes.

Elo publicitat amb pantalles tàctils per a oficines i hotels