AudioCodes presenta mediant 850 Multi-Service Business Router

AudioCodes a Espaya ambTelecon Sistemes

L'última incorporació a la línia de productes de Audiocodes el mediant 850 MSBRs ofereix a les petites i mitjanes empreses un dispositiu integrat per a accés de veu, dades, seguretat i fibra amb redundància WAN.

Audiocodes un proveïdor líder de gateways Veu IP (VoIP) tecnologies, productes i serveis, ha anunciat el llançament del mediant 850 MSBR (Resilient Multi-Service Business Router), un dispositiu altament integrat per a un rendiment consistent de dades convergents i de trànsit de veu.

El Router VOIP Audiocodes mediant 850 MSBR s'ocupa de les necessitats de les PIMES oferint una xarxa flexible d'àrea àmplia (WAN) capacitats d'accés, múltiples recursos de processament dedicats i capacitats millorades de Power-over-Ethernet.

Basat en les tecnologies Audiocodes d'enrutament avançat de dades i processament de veu, provades en treball de camp, el Audiocodes mediant 850 MSBR permet als operadors i proveïdors de serveis ampliar la seva gamma de serveis a les empreses i gestionar un únic punt de demarcació.

Mitjançant la utilització de diferents processadors dedicats per a dades, VoIP, processament de senyals i aplicacions, el mediant 850 MSBR ofereix un rendiment uniforme i predictible, mantenint alts nivells de rendiment de dades en entorns convergents multiservei.

El Audiocodes mediant 850 MSBR inclou arquitectura FTTx fibra òptica, que compleix amb l'estàndard Ethernet File Mile Standar. La interfície de fibra òptica permet als proveïdors de serveis connectar negocis i empreses a les seves xarxes d'accés Metro Ethernet.

A mesura que els proveïdors cada vegada se centren més en els serveis convergents de veu, el Audiocodes mediant 850 MSBR enforteix les comunicacions de les empreses.

La capacitat de gestió i la prestació d'una àmplia gamma de serveis avançats a través d'un únic dispositiu CPE, sobre les múltiples formes de connectivitat, mentre que el manteniment de dades coherents i capacitats de veu, posa als proveïdors de serveis en una excel·lent posició per atraure nous clients empresarials.

El Audiocodes mediant 850 MSBR estén la stand- alone-survivavility (SAS) de Audiocodes, oferint múltiples interfícies PSTN i WAN dual i suport a múltiples tecnologies de banda ampla WAN, incloent el coure i fibra òptica Ethernet, així com SHDSL, VDSL i ADSL. A més, les característiques Power-over-Ethernet del mediant 850 MSBR permet alimentar telèfons de gamma alta, Enterprise SBC integrada per SIP truncking segur, i completa interoperabilitat amb una varietat d'UC i PBX-IP.

Per a més informació contacti amb Telecon Sistemes.

AudioCodes a Espanya