AudioCodes anuncia l'estratègia de software SBC

Logo AudioCodes

AudioCodes, empresa líder en productes i serveis relacionats amb la tecnologia de VoIP va anunciar la seva nova estratègia de software (SBC) Session Border Controller per al seu ús en entorns hosting, data centers així com en el núvol.

Gràcies la seva llarga experiència tecnològica tant en interoperabilitat, seguretat com en una alta qualitat de veu, AUDIOCODES ha establert una línia de treball enfocada a potenciar el seu software SBC i la seva línia de productes per al mercat mitjà de la comunicacions unificades, Trunk SIP (Veu IP) i aplicacions de centres de contacte telefònic (contact center).

Aprofitant el seu èxit en aquestes tecnologies, AudioCodes està expandint el seu ús en arquitectures només de software. El software SBC actualment permet integrar tant entorns virtualitzats com no virtualitzats proporcionant funcions SBC essencials com, SIP, normalització de mitjans, l'autenticació, el xifrat, NAT transversal, Protecció DOS, compliment i enrutament SLA.

El software AudioCodes mediant SBC permet centralitzar la connectivitat SIP Trunking a les grans empreses, en els servidors estàndard de la indústria, així com en els proveïdors de serveis de comunicacions basats en el núvol.

Gràcies a la seva flexibilitat i a aprofitar l'avançada arquitectura de nucli múltiple, el software SBC de AudioCodes s'adapta al nombre de nuclis dels servidors podent seguir l'evolució de la tecnologia d'aquesta indústria. Tant empreses com proveïdors de serveis poden implementar ràpidament i de forma simple el software AudioCodes SBC en la seva pròpia infraestructura o en infraestructura de tercers com a servei (IaaS) i beneficiar-se d'entorns flexibles Pay-as-you-Grow (Pagament a mesura que creixes).

Inicialment el software SBC de AudioCodes va ser llançat a la fi de l'any 2011 sent adquirit pels principals proveïdors de solucions de Comunicacions Unificades.

Posteriorment, a finals del 2013, es va arribar a les 4000 sessions simultànies i 10000 concurrents, ampliant aquestes durant aquest any. A més, el software SBC inclou processament de mitjans i transcodificació per poder admetre còdec de banda ampla i tècniques avançades de millora de la qualitat.

Les capacitats avançades de transcodificació són una clau per a l'evolució de les aplicacions de veu i per donar suport a la mobilitat dels usuaris, facilitant així l'accessibilitat, productivitat i oferint una experiència superior a l'usuari.

Per a més informació sobre els productes i solucions de AudioCodes a Barcelona, contacti amb Telecon Sistemas.

Logo AudioCodes
Imatge AudioCodes SBC