Gateway VoIP a Barcelona. AudioCodes. Centraleta PBX VoIP

Un Gateway VoIP (Voice over IP) és un dispositiu de xarxa que realitza la conversió de les trucades de veu i fax, en temps real, entre una xarxa IP i la xarxa telefònica pública commutada (PSTN) o una centraleta telefònica.

Entre les diferents funcions que ofereix un gateway VoIP s'inclouen la veu i l'enviament i recepció de fax, paquetització de les comunicacions, enrutament de trucades i funcions de senyalització per al control.

Addicionalment hi ha altres funcions que permeten incloure interfícies de connexió amb controladors externs, com porters automàtics, controls d'accés i presència, sistemes de facturació i qualsevol altre sistema que tingui paràmetres de gestió a través de la xarxa IP.

¿Gateway VoIP o Centraleta IP?
Els Gateway VoIP permeten que les trucades sortints generades per la centraleta telefònica es converteixin a IP i surtin per la connexió a Internet de banda ampla, i de fet els gateways VoIP modifiquen la funcionalitat de la centraleta telefònica perquè compleixi la mateixa funció que una centraleta IP.

Si la seva empresa no vol invertir en una nova centraleta IP però vol accedir als avantatges de les solucions de veu sobre ip (VoIP), els gateways VoIP són una solució per al seu negoci.

És important verificar a l'hora de triar el gateway VoIP aquells aquest sigui compatible amb la majoria de protocols de VoIP i codecs, com ara els Gateway SIP o H.323.

Els gateway VoIP són dispositius maquinari que normalment estan disponibles com a unitats externes, el gateway VoIP tindrà un connector per a la xarxa IP i un o més ports per connectar les línies telefòniques a la mateixa.

Gateway VoIP. Maneres d'utilització:

1. Per convertir les trucades entrants de la línia telefònica a IP (VoIP):
El gateway VoIP permet la conversió entre les línies telefòniques normals (PSTN) i les xarxes IP, tant per realitzar trucades com per rebre aquestes. En aquest cas el Gateway VoIP és l'element que permet la conversió entre els 2 mons: PSTN i IP. En aquest cas es poden seguir utilitzant els telèfons analògics actuals amb la tecnologia de VoIP.

2. Per connectar una centraleta telefònica tradicional a la xarxa IP:
Aquí el gateway VoIP permet fer trucades a través de VoIP. Les trucades són enrutadas a través d'un proveïdor de serveis VoIP (mitjançant un Trunk SIP), o en el cas d'una empresa amb oficines separades o sucursals el cost de les trucades pot reduir mitjançant l'enrutament de les trucades a través d'Internet (VoIP).

3. Connectivitat entre les centraletes telefòniques analògiques i les noves centraletes IP:
En aquest cas és vàlid per a les migracions progressives de la tecnologia actual a la tecnologia IP, els gateways VoIP permeten la convivència i interoperabilitat entre ambdues tecnologies.

4. Connectivitat i seguretat entre la centraleta IP i el proveïdor de serveis VoIP (Trunk SIP):
S'aprofiten els gateway VoIP per assegurar les conversions entre centraletes i proveïdors a nivell de protocols de senyalització VoIP i còdecs. També afegeix una capa de seguretat a les comunicacions VoIP.

En Telecon Sistemes som partners d' Audiocodes i realitzem la configuració i venda de passarel VoIP a barcelona i la resta d'Espanya.

Si la seva empresa té la necessitat d'adquirir, instal·lar o configurar un Gateway VoIP, els nostres experts us guiaran i assessorarà perquè triï l'equip que s'adapti totalment a les seves necessitats.

Formulari pressupost Gateway

Gateway

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110