Comprar Switch per Empreses a Barcelona. Cisco, Alcatel

Telecon Sistemes és una empresa de solucions de comunicacions empresarials ubicada a Barcelona, tenim disponibles una varietat de Switch per a empreses de les marques Cisco, Alcatel i Allied Telesis.

En Telecon Sistemes tenim els Switch per a les demandes de qualsevol empresa, adaptant-se a qualsevol mida de xarxa, des de la xarxa més petita fins a la més gran, facilitant sempre el seu creixement i oferint múltiples opcions.

Switches per a empresa: Els equips es dissenyen amb una gran varietat de ports Gigabit i Fast Ethernet per adaptar-se a les necessitats de la seva empresa. Switches d'empresa amb PoE, seguretat avançada i IPv6 per a futures generacions de xarxa.

Switches per petites empreses: Amb connectivitat segura WAN amb velocitats Gigabit i Fast Ethernet, suportant punts d'accés, càmeres IP, telèfons VoIP i altres equips IEEE 802.

Switch Gigabit: Els switches avançats Gigabit i Fast Ethernet Capa 3 són una solució ideal en grans xarxes, per a servidors de xarxa o per a petites i mitjanes empreses. Un maquinari robust, dissenyat per proporcionar màxima fiabilitat i confiança a la seva xarxa.

Dins del nostre catàleg de switch tenim disponibles els millors equips de les marques de referència:

  • Cisco Catalyst.
  • Alcatel OmniSwitch.
  • Switch Allied Telesis.

...

Si la seva empresa ha de comprar un switch, l'equip expert de Telecon Sistemes el guiarà i assessorarà perquè triï el millor switch que s'adapti totalment al que necessiti, a més d'oferir tot el suport tècnic necessari per instal·lar el switch i la integració/configuració a la seva empresa.

Formulari pressupost Switch Barcelona

Switch

Contacti aquí amb Daratel – Telecon Sistemas per més informació.

També pot contactar a través del nostre Telèfon central d'Informació:

Servei Tècnic contacte Telecon Sistemas Barcelona: 932 289 110